Data de 8 septembrie este o zi binecuvântată pentru unul dintre cele mai frumoase cupluri de artiști din Republica Moldova. Marcel și Cornelia Ștefăneț sărbătoresc, astăzi, Nunta de Flori sau Pânză, ori 4 ani de căsnicie plină de fericire. Soții ne-au mărturisit că fericirea are câte o rețetă diferită pentru fiecare cuplu. În cazul lor, fericirea are o formulă la care s-a investit dragoste multă și alte câteva „ingrediente” importante, despre care le veți afla mai jos.

„4 ani de când suntem soț și soție… 4 ani de când am devenit o familie, o putere… 4 ani cu bune și cu rele, cu momente frumoase și încercări grele… să ne dea Dumnezeu putere, sănătate și înțelegere ca să putem merge împreună prin viață încă mulți, mulți ani înainte!!!”, au comunicat soții astăzi, pe pagina lor oficială de pe o rețea socială.

Am ținut să-i întrebăm despre „prețul” acestei fericiri și despre cum au reușit să obțină o căsnicie atât de frumoasă.

Fiecare familie are o rețetă aparte. La noi e vorba de dragoste multă, înțelegere, respect, interese de carieră și de viață comune… iar cel mai mare focar… e Alexandra – cea care ne face să ne dăm seama cât de fericiți suntem că la 4 ani de căsnicie suntem și o familie împlinită, suntem părinți de prințesă”, ne-au mărturisit Marcel și Cornelia.

11960098_768125166630139_8095853360214922692_n

Le urăm soților o căsnicie lungă și fericită, în care să crească mulți prinți și prințese!

Foto: Arhiva personală, Eva Elena/Dolce Vita