Marcel Prodan, impresarul care a ajuns pe mâna procurorilor, după ce Alexandra Stan l-a acuzat că a bătut-o și a șantajat-o, a fost găsit nevinovat. 

În dosarul, care a ajuns pe masa DNA Constanța, Marcel a primit neînceperea urmării penale.

În această vară, un incident tulburător a stârnit reacții și un val de solidaritate cu Alexandra Stan, faimoasa cântăreață care a susținut că impresarul său a bătut-o până a băgat-o în spital. 

Alexandra a depus atunci o plângere penală la Parchetul Judecătoriei Constanța, în care îl acuza pe impresarul său, Marcel Prodan, de șantaj, susținând că acesta a amenințat-o și a lovit-o pentru că i-a cerut banii care i se cuveneau pentru prestatiile sale în concerte.

Pentru că prejudiciul era mai mare de 10.000 de euro, conform legii, dosarul a fost trimis la DNA Constanța.

Procurorii au decis acum neînceperea urmăririi penale a impresarului, motivandu-și decizia prin faptul că partea vătămată nu a susținut agresiunea cu un certificat medico-legal și nici nu a fost convingătoare în declarații.

În plus, se pare că Alexandra și Prodan și-au negociat chiar și împăcarea:

„Alexandra s-a speriat după ce Marcel s-a decis să spună partea lui de adevăr. Printr-un intermediar, cei doi au convenit asupra unui pact de neagresiune verbală. În plus, Alexandra nu a dorit să-și mai susțină plângerea, totodată primind și acordul de a cânta piesele lui Prodan”.

Distribuie articolul: