Recent interpretul de muzică ușoară de peste Prut, Marcel Pavel, a aflat că va deveni iarăşi tătic. „După două încercări să devenim părinți de fată am abandonat ideea și ne-am continuat viața, având grijă ca băieților noștri să nu le lipsească nimic. Așa a vrut Dumnezeu ca printr-o minune să vină și fetița, ea a ținut neapărat să vină în viața noastră”, a declarat Marcel Pavel la postul național de televiziune unde recent i-a fost dedicată o întreagă emisiune. La 53 de ani și aproape 21 de ani de căsnicie cu Violeta, artistul mai are doi băieţi – Richard (17 ani) şi Sasha (14 ani), ambii studiază pianul la un liceu cu profil muzical din București. Sarcina i-a luat prin surprindere pe cei doi soţi, care au vrut să se asigure că totul decurge normal, înainte să anunţe vestea tuturor. Micuța minune va veni pe lume în luna iunie.

 

Dacă sora şi mama lui Marcel au fost foarte încântate, fiii lui au manifestat o ușoară gelozie la început. „Richard a ţinut să-mi reamintească vârsta şi mi-a spus că speră să fie ultimul. Acum s-au obişnuit şi abia aşteaptă să se nască surioara lor”, a mai spus Marcel Pavel emoţionat.

Violeta, soția interpretului, de origine rusă, cu 10 ani mai tânără decât acesta, a ținut să spună, zâmbind: „Eu sunt mamă eroină. E ca şi cum aş avea cinci copii: doi băieţi, o fată, un câine şi un băiat foarte mare”.

 

 

Interpretul este în febra pregătirilor pentru un mare concert care se va ține pe 28 aprilie la Sala Palatului, chiar de Florii, ocazie cu care va lansa un dublu album ce va conţine arii celebre din opere.

Foto: unica.ro, brasov.net 

Distribuie articolul: