Unul dintre fiii lui Marcel Pavel - Richard, a susținut, în acest an, examenele de Bacalaureat. Adolescentul a promovat Bacalaureatul cu nota 6.33, după ce a contestat nota la limba și literatura română și asta, pentru că nu a obținut nota minimă pentru promovare la acest examen. Ce crede tatăl lui Richard, cu acestă ocazie, aflăm din declarațiile acestuia pentru o emisiune din cadrul postului de televiziune Antena Stars.

„Mulțumesc pentru felicitări, dar trebuie să-l felicitați pe băiatul meu, nu pe mine. Vreau să fac niște lămuriri. Știu că aufost niște titluri ciudate: ba că sunt șocat, ba că sunt supărat pe băiatul meu. Niciodată nu am fost supărat pe copilul meu, pentru că se întâmplă și la alții care nu au reușit. Ce trebuie: să-i punem la zid, să le sugem viața? Dar iată că prin souă sutimi, se poate curma destinul unui copil.

Richard este un copil foarte-foarte conștincios și extrem de sensibil. Pentru el, nu a fost bine, nici titlurile acelea nu i-au făcut bine, vă dați seama, e un copil. Poate că au fost scrise așa, ca să atragă mai multă vizualizare, dar iată că până la urmă, Dumnezeu a ținut cu noi, cu el, iar de aici încolo drumul lui este neted spre a avea examene la Academia Naațională de muzică. El este un pianist foarte talentat,  după cum bine știți, este un muzician foarte-foarte priceput”, a declarat cântărețul, într-o declarație telefonică în direct, ieri dimineață.

Marcel Pavel și soția sa, Violeta Șmîșleaeva, mai educă împreună încă un fiu de 15 ani, pe nume Sasha. Cei doi băieți, Sasha și Richard, sunt amândoi interesați de muzică.

1457744_519507868147827_50173588_n

În 2013, Violeta i-a dăruit lui Marcel și o fetiță mult așteptată, care a primit două prenume: Ioana și Iuvenalia, după bunicul ei din partea mamei.

Recent, ultimul copil al lui Marcel, mezina Iuvenalia Ioana, a împlinit doi anișori.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: