Deja nu mai este un secret că, Marc Anthony a divorțat de interpreta Jennifer Lopez și i-a lăsat cei doi gemeni în custodia cântăreței. Și nici faptul că s-a căsătorit a treia oară cu o altă vedetă nu mai este un secret. Marc și Shannon de Lima și-au celebrat nunta, anul trecut, în noiembrie, iar recent acesta i-a dăruit o vilă de lux în valoare de 4 milioane de dolari. 

Marc Anthony s-a căsătorit anul trecut, în noiembrie cu modelul Shannon de Lima într-o ceremonie intimă în La Romana din Republica Dominicană.

Interpretul în vârstă de 46 de ani, de această dată a fost un pic mai conservator și a cheltuit doar 4,125,000 dolari petru o nouă locuință din San Fernando Valley, Los Angeles în care urmează să locuiască cu Shannon.

 

 

Vila are o suprafață de 600 de metri pătrați, este cu două etaje, amplasată în cartierul de Tarzana și are cinci dormitoare, șase băi, un garaj imens, care poate găzdui până la 4 mașini, o cameră specială de luat masa, două camere de relaxare, câteva birouri și o sufragerie imensă, potrivit TMZ.

 

 

Casa de lux este de culoare albă, cu obloane negre, o alee de cărămidă, iar partea frontală care la prima vedere pare modestă, include rânduri de garduri vii, verzi și joase, un mic pridvor acoperit, unde Marc și Shannon se relaxează cu prietenii săi.

Marc probabil are o atracție pentru casele scumpe, chiar dacă de această dată nu a scos din buzunar o avere întreagă, așa se face că atunci când era cu Jennifer Lopez, interpretul a dat pe o altă vilă, tocmai 8 milioane de dolari, casă, care recent a fost estimată cu 17 milioane de dolari.

 

Din divorțul acestor două celebrități, cea cu câștigul a fost Jennifer, ea a primit custodia copiilor și conacul din Hidden Hills. Este adevărat că vila pe care o deține J. Lo este mult mai impunătoare. Aceasta are 9 dormitoare, 13 băi și un teren enorm, frumos amenajat în care se găsește și o piscină extraordinară.

 

Dar revenind la descrierea actualei locuințe a tinerilor căsătoriți, trebuie să amintim că și bucătăria acestora este superbă. Extrem de spațioasă și utilată cu tehnică de ultimă generație, iar design-ul este unul foarte luxos.

 

Vila mai dispune de o grădină superbă, o piscină, un centru spa, un șemineu fabulos și o zonă pentru barbeque.

Sursa foto: tmz.com