În atenția participanților la traficul rutier! Duminică, 22 decembrie, în capitală are loc „Maratonul de Crăciun”. În acest sens, circulația automobilelor pe bulevardul Ștefan cel Mare va fi suspendată, iar rutele de transport public vor fi redirecționate către alte străzi. 

Mai exact, în intervalul orelor 12:00 și 12:30, bulevardul Ștefan cel Mare va fi închis pe porțiunea străzii Bănulescu-Bodoni și strada Ismail. Deasemeni vor fi închise intersecțiile cu strada Pușkin, strada Vlaicu Pîrcălab, str. M. Eminescu, str. Vasile Alecsandri, str. Armenească, str. Bulgară și str. Tighina.

Astfel, Maratonul de Crăciun se va desfășura pe următorul traseu: Start din Piața Marii Adunări Naționale – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, până la intersecția cu str. Ismail, cu retur, de la str. Ismail până în Piața Marii Adunări Naționale spre finiș.

Anunțăm că traficul pe străzile Bănulescu-Bodoni și Ismail va rămâne neschimbat.

Amintim că Maratonul de Crăciun este un eveniment de caritate, menit să ajute copiilor nevoiași. Organizatorii anunță că în acest an, banii colectații din plățile de participare vor merge în familia lui Vlad Pînzari, un copil de 10 ani, grav bolnav.

Maratonul de Crăciun se desfășoară anual, iar în acest an este la cea de-a șaptea ediție.

Sursa: AGORA

Distribuie articolul: