Se pare că tot ce este nou, inedit și plin de entuziasm este despre Alex Calancea și Orchestra Fraților Advahov. Ieri seara, la Filarmonica Națională, în cadrul unui concert de zile mari dat de cele două echipe de muzicieni talentați, aceștia au reușit primul experiment „mannequin challenge” din Republica Moldova cu o sală arhiplină.

Alex Calancea Band și Orchestra Fraților Advahov aduc magia iernii într-un nou spectacol. DETALII

„Când ești într-o suflare cu publicul tău, reușești să faci orice experiment, inclusiv un #mannequinchallenge chiar în timpul concertului și al bătăliei cu Orchestra Fraţilor Advahov! Suntem recunoscători pentru încredere, răbdare și emoțiile pe care ni le oferiți la fiecare întâlnire!”, a notat Alex Calancea, distribuind video-ul în care cele două echipe, făcând tandem cu publicul meloman, au reușit o sincronizare perfectă.

„Vă mulțumim enorm pentru visul de astăzi! Ați fost superbi, unici, irepetabili! Ne-ați dăruit cele mai frumoase emoții de iarnă! La mulți ani, dragilor!”, a notat la final de concert Vasile Advahov.

Citește și: Vasile Advahov a schimbat arcușul pe rachetă! Faimosul viorist mai are o pasiune

„Vis de Iarnă” a fost ultimul concert din 2016 al tandemului Calancea-Advahov, însă nu ultima colaborare a muzicienilor. Aceștia au promis încă la lansarea piesei realizată împreună cu Guz că surprizele din partea lor abia încep.

Vezi și: Uniți pentru o capodoperă! Orchestra Fraților Advahov feat. Alex Calancea Band și GUZ au lansat o piesă