Adrian Ursu a fost mire pentru a doua oară ieri, 1 mai, într-un local luxos din capitală. Familia Ursu a decis să comaseze petrecerea legată de nuntă cu cea dedicată fetiței lor, Maria-Andreea. Astfel, prietenii, rudele și cumătrii au venit la sărbătoarea comună bine pregătiți. Majoritatea artiștilor care le sunt prieteni au și cântat la eveniment, deliciul serii făcându-l Anastasia Lazariuc și Trupa Zdob și Zdub.

Nunta lui Adrian Ursu și a Irinei Negară nu a trecut fără celebrul în ultima vreme – selfie. Interpreta Olia Tira, stilistul Aurelia Neider, dar și mirii au putut fi admirați pe rețelele de socializare făcând grimase și distrându-se.

Selfie nunta Ursu

Mireasa a schimbat două rochii, ambele fiind cusute de producători autohtoni. Ce-a de-a doua a fost o rochie-ie, confecționată de Valentina Vidrașcu, cea cu care Irina Negară s-a cununat cu Adrian Ursu. Mirele a optat pentru un costum clasic, de culoare albastru închis și cămașă albă.

Irina si Adrian Ursu

Familia Ursu cu Anastasia Lazariuc

Mai multe vedete au purtat la eveniment ținute „Made in Moldova”, iar felicitările duble pentru cuplul Ursu-Negară au curs gârlă și aseară, și astăzi pe conturile de facebook ale protagoniștilor.

Vedete

Invitati Ursu

Invitati Ursu

Tortul de sărbătoare a avut cinci etaje, ultimul fiind din flori. De la Eveniment nu au lipsit voia bună, dansurile și desigur, urările de bine pentru întreaga familie Ursu.

Tortul Ursu

Victoria Cușnir și Zdubii

Foto: facebook, vedete.md

Distribuie articolul: