Molly Lensing spune că această fotografie îi pune în pericol credibilitatea în calitate de soră medicală, asistentă în pediatrie. Imaginea în care bebelușul e întins pe o păturică pe podea, iar ea - cu nasul în telefon, a devenit virală și a făcut înconjurul lumii, cu acuzația că ea ar fi o mamă idioată. Femeia vine cu o explicație. Anumite defecțiuni tehnice depistate de compania avia au făcut-o să petreacă peste 20 de ore cu fetița sa de 2 luni, Anastasia, în aeroport. 

Fiind extenuată și disperată să-i vorbească familiei că să îi înștiințeze despre amânare, Molly ar fi lăsat bebelușa pentru scurt timp, pe podea, în fața ei.

„Anastasia a stat în landou mai multe ore. Mâinile îmi erau obosite, ea avea nevoie să se întindă, iar eu trebuia să le comunic membrilor familiei care se întrebau unde naiba eram”, a explicat ea.

După ce poza a devenit virală, Lensing își făcea griji că va fi văzută de un colaborator al instituției în care lucra part-time ca asistentă medicală în pediatrie și că va suferi imaginea ei de angajată responsabilă. Deși nu i s-a spus numele în descrierea pozei, unii oameni au reușit să o găsească pe Facebook și i-au trimis mesaje în care au numit-o „părinte teribil”. Ea a mai adăugat că incidentul a făcut-o să simtă că i-a fost încălcat dreptul la viață privată, dat fiind faptul că ea nici nu știa că a fost fotografiată, scrie independent.co.uk.

 

 

Distribuie articolul: