Tinerele mămici stau mai mult pe site-ul de socializare Facebook – este concluzia cercetătorilor de la Universitatea Ohio, Statele Unite. Părinţii tineri devin mai activi pe reţelele sociale din cauza stresului pe care îl implică noile responsabilităţi, în condiţiile date ei caută sprijin social pe Facebook. Timpul petrecut pe Facebook creşte după venirea bebeluşului pe lume, scrie Daily Mail. Rezultatele studiului au arătat că 44% dintre mame după naştere petrec mai mult timp pe Facebook, 27% au spus că acordă mai puţin timp site-ului de socializare, iar 29% din mamele tinere consideră că petrec la fel de mult timp, ca înainte de naştere, pe reţeaua socială.

În cazul bărbaţilor, 31% dintre ei au spus că petrec mai mult timp pe Facebook, de când au devenit tătici, 19% au afirmat că găsesc mai puţin timp pentru reţeaua de socializare, în timp ce 51% au declarat că stau pe Facebook la fel de mult timp ca înainte de naşterea copilului.

Facebook-ul este în continuare una dintre cele mai accesate reţele de socializare, astfel site-ul a câştigat şi interesul angajatorilor, profilul utilizatorului înlocuindu-i CV-ul.

Distribuie articolul: