Toamna trecută, mass-media ruse au atras atenția asupra cântăreței ruse MakSim, care a fost părăsită de omul de afaceri Maksim Petrov, de dragul unei tinere de 21 de ani. Acesta a lăsat-o pe Marina Maksimova, chiar dacă la sfârșit de octombrie 2014, aceasta îi dăruise o fiică pe nume Maria. Marina a ezitat de fiecare dată să-și arate mezina, însă zilele trecute, când aceasta a împlinit un an, micuța Maria a apărut într-o fotografie distribuită pe Instagram.

Marina Maksimova a distribuit, pe contul său de Instagram, o fotografie cu fiica mai mică.

„Azi e ziua de naștere a fetiței mele mai mici, a micii minuni – Mashenka. Fie ca deasupra ta să strălucească mereu steluța fericirii, care să-ți lumineze viața. Ai doar un anișor, deci toate abia urmează. Fie ca în viața ta să apară multe momente frumoase de fericire. Fie ca în jurul tău, la fel ca florile, să înflorească zâmbetele și să te încălzească. Te felicit cu ocazia zilei tale de naștere”, a scris vedeta, în descrierea fotografiei.

w

Mezina vedetei este copia tatălui său – milionarul Maksim Petrov. Acesta s-a căsătorit recent cu Aleksandra Brîskina – fiica unui deputat rus.

Marina a trecut foarte greu peste această despărțire, pentru că l-a iubit cu adevărat pe acest bărbat. În ciuda despărțirii, Anton încă își mai vizitează fiica și are grijă de buna ei creștere. Înainte de separare, acesta le-a dăruit și un apartament, în care Marina și fiicele s-au mutat recent.

600x400_0xd42ee430_18951958861443601424

Amintim că interpreta mai educă o fiică de 6 ani pe nume Aleksandra, născută din căsnicia Marinei cu Aleksei Lugovtsov.

Foto: Instagram, Omar Lesnikov, Vkontakte

Distribuie articolul: