Dacă la nunțile obișnuite mamele își admiră fiicele în calitate de soacre mici, la această nuntă, ambele au fost mirese! Kim Milhano, de 28 de ani și mama sa, Susan Scott-Williams, de 51 de ani, din Marea Britanie, și-au sărbătorit nunțile în aceeași zi și au împărtășit evenimentul cu cei mai buni prieteni. Cine sunt mirii, aflați mai jos.

Sunt deseori confundate cu surorile, așa că au pus deoparte 2000 de lire sterline și și-au organizat o nuntă frumoasă chiar la un hotel din apropierea casei lor din orașul britanic Bristol.  

Au mers pe același covor de flori, au tăiat același tort și chiar au dansat primul dans conjugal după aceeași melodie. Pentru Susan Scott-Williams, ce-i drept, toate lucrurile s-au întâmplat pentru a doua oară.

„Eu și mama mea suntem cele mai bune prietene, așa că am decis să împărțim și cea mai frumoasă zi din viața noastră. Am făcut-o să se simtă la fel de specială ca și mine și să aibă o bucurie dublă”, mărturisește mireasa mezină, pentru dailymail.co.uk.

Soțul lui Kim este muncitor în construcții și are 45 de ani, în timp ce soțul mamei sale  – Barry, este pictor și decorator. Anume Barry a insistat asupra faptului că familia trebuie să joace o nuntă dublă. 

Kim și mama și-au căutat rochiile de mireasă și cele ale domnișoarelor de onoare timp de câteva luni. Tot sub răspunderea lor a fost căutarea muzicanților și a buchetelor de flori. Au avut de planificat totul împreună, însă s-au străduit, totuși, să se diferențieze.

La marea petrecere au asistat 180 de persoane.

Distribuie articolul: