Doi adolescenți de 12 și 13 ani au devenit cei mai tineri părinți din Marea Britanie după ce, în acest week-end, au adus pe lume un copil, informează Daily Mail. ”Nu e nicio rușine în ce s-a întâmplat” – spun, fericiți, tinerii părinți. Se pare că nici rudele acestor tineri nu sunt împotriva a ceea ce s-a întâmplat.

Tânăra mămică a dat naștere unei fetițe în week-endul trecut.

Tatăl fetei a aflat abia acum 4 săptămâni despre faptul că avea să devină bunic în scurt timp. A sunat chiar la o emisiune radio pentru a declara că este fericit pentru faptul că fiica sa este deja matură. ”Nu există nicio rușine, sunt mândru să fiu bunic. Copilul va veni pe lume indiferent de orice. Ce s-a întâmplat, s-a întâmplat. Nu vrem să ne îngropăm copiii” a spus bărbatul, în emisie directă.

Tânărul bunic, însă, mărturisește că nu știe cum s-a întâmplat: ”Sunt cu ochii pe ea 24/24, șapte zile din săptămână. Nu știu ce a mers rău, odată ce acest lucru s-a produs.”

Mama adolescentei are 27 de ani și este considerată una dintre cele mai tinere bunici din Marea Britanie. Se pare că fata de 12 ani nu este unicul copil din familie: mai are un frate de 9 ani și o soră de 3 ani.

Bunica fetei are 56 de ani și a fost șocată să afle că a devenit străbunică la această vârstă.

Potrivit presei engleze, tinerii părinți au de gând să-și continue relația și s-o crească împreună pe fiica lor. Tinerii părinți învață, însă la școli diferite: adolescenta își face studiile în clasa a 7-a, în timp ce prietenul acesteia – abia într-a a 8-a. Spun că dragostea lor este reciprocă și adevărată. De asemenea, când vor mai crește, intenționează să se căsătorescă.

Numele tinerilor părinți rămâne, deocamdată, în anonimat.

Surse foto: www.essentialbaby.com.au, www.sheknows.com

Distribuie articolul: