Modelul rus Alyona Shihkova a decis că e timpul să inițieze o relație cu altcineva. De ceva timp, rusoaica are o relație stabilă cu fotbalistul rus Anton Shunin, iar fotografiile care apar pe contul de Instagram al blondei nu fac decât să confirme încă o dată seriozitatea acestei situații.

Atât Alyona, cât și Anton se laută, pe conturile lor de pe Instagram, cu fotografii comune, realizate la Moscova. Alyona a revenit împreună cu fiica sa din Republica Dominicană, în special pentru a fi alături de noul bărbat de care s-a îndrăgostit.

Alyona este curtată în continuare de fotbalistul de 28 de ani, iar modelul nu încetează să arate pe Instagram darurile pe care le primește de la noul său iubit: flori, bomboane și alte daruri simpatice. Potrivit presei ruse, cei doi tineri nu sunt văzuți întâmplător în diferite locații din capitală, pentru că s-ar fi mutat împreună cu traiul.

„Ne-am văzut acum câteva clipe și deja îmi lipsești. Chiar și atunci când suntem împreună, oricum îmi lipsești. Îmi lipsești mereu”, spune Alyona, în descrierea unei fotografii publicate recent pe Instagram.

Între timp, fetița modelului și a rapperului rus se află, în mare parte, doar alături de mama. Cei doi nu pot intenta un proces de divorț, pentru că nici măcare nu și-au oficializat relația.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: