„Dar din Dar”, așa a intitulat Ioana Turturică mini-colecția de haine pe care a cusut-o în timp record pentru acest eveniment. Piesele vestimentare: rochii, tunici, cardigane... urmează să fie vândute la licitație în cadrul Aniversării în Pijamale, iar banii adunați vor merge pentru tratamentul și operația de care are nevoie Nadina.

Ea.md susține familia Turturică și vine cu un ajutor pentru operația la inimă a Nadinei

„Avem 12 piese vestimentare, într-o mini colecție. Ca 12 luni ale anului, ca 12 ore pe cadranului ceasornicului… simbolic. Sperăm ca înainte să bată miezul nopții să reușim să o salvam pe Nadina. Mama ei a pregătit 12 piese vestimentare pe care vi le propune spre achiziționare. Fiecare bănuț contează pentru a salva viața fetiței sale”, ne-a comunicat Tatiana Bordeianu, fondatoarea Bord’s, cei care au donat stofele pentru crearea acestor piese vestimentare.


colaj haine

Vezi aici: Ce surprize au pentru voi partenerii Aniversării în Pijamale, marca EA.md?!

Suntem pe ultima sută de metru în pregătirile pentru cel mai tare eveniment al toamnei – Aniversarea în Pijamale sau 7 ani de EA.md. Ținem să le spunem invitatelor noastre care ne-au confirmat că ne onorează cu prezența că va fi o nebunie mare, multă distracție și multe premii garantate și voie bună. Noi nu am uitat însă de responsabilitatea socială pe care o avem, de faptul că atunci când dăruim ne simțim mai împliniți și anume asta vă îndemnăm și pe voi să faceți!

disclaimer aniversarea in pijamale