De luni bune, îm mediul online circulă zvonuri precum că interpreta și-a găsit jumătatea. Totuși aceasta este foarte discretă când vine vorba despre viața personală. Zilele trecute, însă, vedeta și-a împărtășit bucuria cu fanii săi.

Internauții au fost încântați să descopere că îndrăgita lor artistă și-a întâlnit sufletul pereche. După mai multe relații eșuate, Marina Maximova, cunoscută cu numele de scenă, MakSim, a făcut vineri, 6 decembrie, marele anunț prin intermediul rețelelor sociale.

„Am spus „da”!, a scris aceasta pe instagram publicând și câteva imagini în care, mândră, iși demonstrează inelul de logodnă superb. Se pare că interpreta rusă a avut o cerere în căsătorie deosebită. Vedeta a publicat un scurt filmuleț în care putem urmări focurile de artificii, care cu siguranță au fost lansate pentru a sărbători bucuria cuplului.

Cine este misteriosul bărbat care a cucerit-o pe artistă nu se știe. MakSim a explicat că acesta stă departe de rețelele sociale, dar și de viața publică.

Interpreta a fost căsătorită anterior cu fostul său regizor de sunet. Mariajul lor a durat doar 3 ani. Cei doi au împreună o fetiță. Din relația cu un cunoscut om de afaceri s-a mai născut o fată.

Vezi și: Dior, Versace, Dolce & Gabanna și Tiffany. Cadourile de lux pe care le-a primit în dar fiica lui Kirkorov de ziua sa (Video)