La începutul lunii august am primit vestea bună că după coma artificială, în care a fost plasată timp de două luni, interpreta este în sfârșit bine, iar pe 13 august aceasta a fost externată din spital. Însă, după atâtea complicații prin care a trecut MakSim (Marina Maksimova) urmează o perioadă îndelungată de recuperare fizică.

MakSim a reușit să-și învingă boala și să-și revină din starea dificilă în care se afla. Nu există nicio îndoială că acum interpreta din Rusia se va confrunta cu multe luni (dacă nu cu ani) cu cea mai dificilă reabilitare a tuturor acelor abilități de bază pe care le-a avut înainte de comă, ventilație mecanică și ECMO. Primul videoclip în care MakSim învață să meargă a apărut deja în mediul online.

Imaginile sunt de-a dreptul emoționante. Se poate observa cum medicul o ține pe cântăreață de braț – picioarele și brațele ei arată foarte subțiri, iar ea însăși este foarte slăbită.

„Acum vedeta este acasă. Recuperarea nu este ușoară: MakSim cântărește puțin peste 30 de kilograme, corpul învață din nou să facă lucrurile obișnuite. Datorită pierderii masei musculare, Marina cu greu poate merge, este ajutată de medicul său Denis Pavlov”, informează portalul de Telegram Baza.

„Conform recomandărilor medicilor, ea trebuie totuși să se abțină de la activitatea fizică, nu poate cânta. Este imposibil să spunem cât va dura recuperarea ”, a spus reprezentanta Marinei Maksimova.

Foto: Instagram / MakSim

Distribuie articolul: