Interpeta din Federația Rusă, MakSim se află în stare gravă după ce s-ar fi infectat cu COVID-19. Reprezentantul artistei a anunțat despre faptul că aceasta a fost indusă în comă artificială și a fost conectată la un aparat de ventilare a plăminilor. Alte detalii, află mai jos. 

„Nivelul de saturație cu oxigen al sângelui este destul de scăzut. Nu a reacționat la oxigen, plămânii nu i-au fost curățați, așa că medicul a decis să o inducă în comă artificială”, anunță reprezentantul oficial al artistei.

Acesta a mai menționat că stare artistei este sub stricta supraveghere a medicilor și că cei din urmă oferă un pronostic pozitiv.

„Medicul dă un prognostic destul de pozitiv, iar procedura s-a făcut conștient, pentru a preveni o lipsa acută de oxigen. Prin urmare, acum se fac toate eforturile pentru a curăța plămânii, respectiv, medicii o vor retrage treptat din comă și vor urmări cum reacționează la tratament.”

Diagnosticul cântăreței sună astfel: „pneumonie cu leziuni pulmonare severe și saturație redusă de oxigen”. În urmă cu trei zile, cântăreața a fost internată în spital având 40% din plămâni afectați, în pofida faptului că rezultatul testului pentru COVID-19 a fost negativ.

Cântăreața a povestit pe pagina sa de Instagram că pe 11 iunie a început să simtă simptome de răceală și că se simțea obosită. Aceasta făcut 2 teste COVID care au avut rezultate negative, în pofida acestui fapt simtomele pe care le avea artista corespundeau simtomaticii COVID-19. Câteva zile mai târziu, starea Marinei (numele real al artistei) a început să se înrăutățească.

„Îmi cer scuze tuturor celor care au cumpărat bilete pentru concert, dar pentru a nu vă pune nici pe voi și nici pe mine în pericol, trebuie să anulez concertul din 19 iunie. Sper că foarte curând îmi voi veni în fire și ne vom revedea!”, a scris MakSim pe pagina sa de Instagram.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: