Renumitul umorist, parodist, prezentator TV, actor și cântăreț rus Maksim Galkin și-a celebrat ieri a 40-a aniversare, motiv pentru care a primit în dar o mulțime de felicitări din partea rudelor și prietenilor.

„La mulți ani, Maksim! Din toată inima îți urez să fii sănătos și fericit. Succes în toate începuturile. Să nu ai niciodată motiv de tristețe, iar oamenii dragi să-ți fie mereu alături”, i-a urat Alla Pugaciova, pe cale virtuală.

6

O mulțime de mesaje de felicitare i-au fost trimise prezentatorului și din partea colegilor de scenă, printre care și Sara Shor, alias Jasmin:

„Îl felicit cu ocazia zilei de naștere pe prietenul, talentatul artist și minunatul vocalist și om Maksim Galkin. Îi urez fericire, zâmbete, armonie, proiecte mărețe și să ne aducă numai bucurii”, i-a urat cântăreața.

2

Ieri, fratele umoristului (mai mare cu 12 ani decât Maksim) a oferit un interviu pentru publicația rusă Starhit, în care a vorbit despre relația lui Galkin cu Alla Pugaciova, dar și viața de familie a acestuia:

„Maksim ne-a făcut cunoștință cu Alla prin anii ’00. Orice reacție a noastră, atunci, nu avea niciun sens, pentru că s-a produs ce era mai important: peste câțiva ani, au format o familie iubitoare. De la o asemenea relație ar avea de învățat peste 80% dintre cupluri.

600x600_0xc0a8399a_19537953741466161590

Cred că Harry și Liza au moștenit de la el ce poate fi mai bun. Sunt niște copii frumoși și neobișnuiți. Sunt foarte modești în public, dar când sunt printre ai lor, sunt foarte activi. Au caractere foarte diferite. Liza este mai dominantă, iar Harry este un băiat obișnuit. Când vin la ei, mă invită în odaia cu jucării și nu mă lasă să plec. Ambii adoră să modeleze din plastilină și să construiască clădiri LEGO.

Maksim are multe visuri legate de muncă și trebuie să-i „ridice” pe copii, să le ofere un drum în viață”, a declarat Dmitry Galkin, în interviu.

480x497_0xc0a8399a_19041923981466161581

Foto: Instagram, Arhiva Personală

Distribuie articolul: