În ciuda diferenței de vârstă, Maksim Galkin și interpreta rusă Alla Pugaciova scriu deja de 14 ani filele unei relații care impresionează din ce în ce mai mult. Chiar dacă încă mai e criticat pentru alegerea făcută, Galkin mărturisește că soarta a vrut ca el și Alla să fie împreună.

Într-un interviu acordat pentru „Telesem”, Galkin a dezvăluit că a cucerit-o pe interpretă în timpul unui dans.

„Noi pur și simplu ne iubim. Când Alla pleacă sau eu am concerte, cel care rămâne acasă, are impresia că locuința nu mai e cum a fost.

Am devenit unul – parte integrantă a celuilalt. Așa s-a întâmplat, că toate puzzle-urile noastre s-au potrivit.

Noi nu eram „șlefuiți” unul pentru celălalt, dar soarta ne-a unit. Cu mulți ani în urmă, eu am invitat-o pe Alla să danseze cu mine. De la asta a și început totul”, mărturisește Maksim.

Acesta mai spune, în interviul pentru sursa menționată, că anume el este inițiatorul în relația lor de cuplu, fapt care i-a plăcut Allei:

Când am invitat-o la dans, încă nu știam că îmi invit vitoarea iubire pasională și viitoarea soție. Atunci, ea era pur și simplu un idol de-al meu. Dar atracția reciprocă dintre noi a apărut imediat de cum am început să dansăm. Această atracție mai durează și acum. 

Eu nu împart relația noastră în anumite perioade. Mi se pare că acești ani au trecut ca niște zile. Au fost foarte diferiți. Suntem împreună de 14 ani și asta e minunat. Cel mai important este că nu obosim unul de celălalt. Eu am corespuns tipului de bărbat pe care Alla îl avea în visurile ei. Ea adoră intelectualii care poartă ochelari, bărbații modești și deștepți ca și mine.”

Foto:  Виктор Степанов/Woman’s Day

Citește și:

După ce a întinerit vizibil, Alla Pugaciova s-a lăsat fotografiată la ea acasă

Distribuie articolul: