Prezentatorul și umoristul rus Maksim Galkin a mărturisit, recent, într-un interviu acordat pentru presa rusă, despre cum a cucerit-o pe Alla Pugaciova, pe care o consideră femeia ideală. Mai multe detalii sincere din spatele acestei povești de iubire, urmăriți în continuare.

La mijlocul lunii aprilie, Alla Pugaciova și-a sărbătorit aniversarea a 65-a. Precum și era de așteptat, Maksim, tânărul soțul acesteia, i-a pregătit un cadou mai mult decât împărătesc.

Vis-a-vis de castelul pe care l-a construit în sătucul rus Gryaz, Maksim a comandat construcția, în câteva luni, a unui hotel extravagant cu restaurant, bazin și baie rusească.

”Dacă viața mea, alături de Alla, înseamnă dedicație pentru ceva, atunci sunt foarte fericit. Îmi place foarte mult să ofer timp, energie, iubire. Sunt atât de fericit, atunci când văd că Alla e fericită, încât sunt gata mereu să-i creez un spațiu de confort. Cred că asta nu-i ajungea înainte, dar nici eu nu aveam această posibilitate. Cred că aici, ne-am potrivit perfect și anume de asta căsnicia noastră încă mai durează. Mereu am impresia că Alla merită mai mult, decât îi ofer eu și mai simt că nu a primit încă tot ce trebuie de la mine”, a spus Maksim, pentru revista Snob.ru.

Amintim că cei doi s-au cunoscut datorită lui Filip Kirkorov, pe atunci – soțul Allei Pugaciova. Alla și Maksim s-au cunoscut la festivalul ”Slavyanskii Bazar”. Ulterior, la o altă recepție, Maksim a invitat-o pe Alla la dans, după care, cu inima-n dinți, i-a cerut numărul său de telefon.

”Când am cunoscut-o, m-am îndrăgostit. Sigur că oamenii au și alte versiuni, dar nouă nu ne pasă de ele. În țara noastră, nu sunt foarte acceptate astfel de căsnicii. La Alla, nu mă deranjează nimic. Dacă la alte cupluri, odată cu înaintarea în timp, partenerii se satură unul de celălalt, la noi e invers. Pur și simplu Alla este omul meu. Alături de ea, am înțeles un adevăr crunt: oamenii sunt sunt împărțiți în jumătăți. Iată că eu mi-am găsit jumătatea, însă n-am nimerit doar cu vârsta! Cu toate acestea, jumătatea rămâne jumătate. Îmi place cum Alla stă, vorbește, cântă, tace, gândește sau pregătește mâncare. Alla este un om simplu, unic și fără vârstă”, mai spune Maksim.

Recent, gemenii celebrului cuplu din Rusia au împlinit opt luni de la naștere. Despre bebeluși, Maksim mărturisește că este enorm de încântat. Acesta spune că  a obținut tot ce și-a dorit: o soție iubită, copii și un castel propriu, iar acum, își dorește doar ca această fericire să durez cât mai mult posibil.

Foto: ru.tsn.ua,spletni.ruwww.zvezdanutye.comtaini-zvezd.ru

Distribuie articolul: