Săptămâna trecută, cântăreața în vârstă de 38 de ani, MakSim, a fost externată din spital, unde a petrecut aproape două luni în comă artificială. Marina (adevăratul nume al vedetei) a ieșit din spital cu ajutorul unui cărucior, deoarece era încă prea slabă și cu greu se putea mișca de sine stătător. Acum interpreta trebuie să fie supusă unei recuperări îndelungate acasă, sub supravegherea atentă a lucrătorilor medicali.

Cântăreața încearcă periodic să intre în legătură cu fanii. Așadar, ieri, ea a publicat mai multe fotografii noi în insta-story: buchetele pe care prietenii și colegii i le-au trimis acasă. În una dintre fotografii, picioarele lui MakSim au intrat în cadru: judecând după această imagine, în cele câteva luni petrecute în spital, cântăreața a slăbit foarte mult.

Ea a fost externată din spital din inițiativă proprie. Potrivit purtătorilor de cuvânt ai vedetei, acesteia îi era foarte dor de fiicele ei și își dorea să fie lângă ele cât mai curând posibil. După câteva luni de comă artificială, Marina încă are amețeli severe atunci când merge. Boala a dus, de asemenea, la pierderea parțială a memoriei.

Reamintim că interpreta MakSim a fost spitalizată la mijlocul lunii iunie după concertul său solo din Kazan. Cu o zi înainte de spectacol, artista s-a simțit rău și a trecut testul coronavirus, care a arătat un rezultat negativ. MakSim a decis să nu anuleze concertul, însă după el, starea ei s-a înrăutățit brusc.

Sursa: spletnik.ru 

Foto: Instagram/ MakSim

Distribuie articolul: