Interpreta MakSim a fost noua invitată la emisiunea de pe  YouTube „Atenție: Sobchak”. Pentru prima dată, cântăreața a vorbit despre boala ei, detalii despre tratament, viziunile din timpul comei și atitudinea ei față de haterii de pe rețelele de socializare. 

„Nici nu-mi amintesc cum a început totul, deoarece temperatura mea era deja de 40. Am făcut mai multe teste, au fost negative. Am crezut că sunt pur și simplu răcită, așa că am urcat pe scenă, în ciuda faptului că eram bolnavă. Nici nu-mi amintesc de acel concert de la Kazan. Nu am acest eveniment în cap”, a povestit MakSim.

După câteva zile de tratament acasă, pentru cântăreață a fost chemată o ambulanță: „Din câte mi s-au spus, nu au venit imediat la mine. Pentru că nu voiau să se confrunte cu virusul. Totuși, când am ajuns la spital, am fost imediat trimisă la departamentul de boli infecțioase, dar în tot acest timp testul meu arăta negativ”, a mai împărtășit vedeta.

Foto: youtube

„Am fost avertizată că voi fi conectată la un ventilator. În acel moment, încă nu înțelegeam ce este. I-am scris un mesaj asistentului meu și i-am spus că totul va fi în regulă. După ceva timp, am fost pusă într-o comă artificială, ca să mă conecteze la aparat și apoi, după cum s-a dovedit, corpul meu nu a putut ieși din ea. S-au format cheaguri de sânge și oxigenul care trebuia să intre în plămâni nu a putut ajunge acolo. Apoi, s-a decis să mă conecteze la aparatul ECMO (oxigenarea extracorporală cu membrană). Decizia a fost luată pentru mine de mama mea – medicii i-au spus că îmi mai rămân câteva minute”.

Foto: instagram/Maksim

„Aceasta nu este cântăreața MakSim, ci este un corp frumos. O pacientă cu suferință respiratorie foarte severă și care a început o luptă grea”, i-a spus medicul mamei.

Potrivit cântăreței, ea a avut atât sângerări, cât și șoc septic. „În fiecare zi au schimbat strategia de tratament, nimic nu a funcționat, au schimbat antibioticele – și nimic”, a adăugat vedeta.

Foto: instagram/Maksim

Ce ține de comă, pot să zic că după ce capacul sicriului este închis, nu se mai termină nimic. În comă, eram într-o altă realitate. Aveam sentimentul că acea viață era mai reală decât aceasta. Nu mi s-a părut un vis. Simțeam că zbor. Credeam că mor și e ciudat, pentru că nu părea că merg spre asta, când m-am dus la spital, am crezut că voi fi tratată rapid și că totul va fi bine. Nu a existat frica de moarte”, a mai spus cântăreața.

Vedeta a mai spus că, în timp ce era în comă, inima ei s-a oprit de două ori.

„În visul meu din timpul comei, preotul a fost cel care mi-a spus că drumul e încă închis pentru mine și am început să cobor într-un fel de cabină, unde s-a dovedit a fi iarna, dar nu mi-a fost deloc frig. Erau oameni acolo, și știu că cineva de acolo a spus: „probabil că se roagă pentru ea”. Despre toate astea mi-am amintit când m-am trezit. Și apoi am aflat de la medici, că inima mea s-a oprit de două ori”, a mărturisit MakSim. 

Foto: instagram/Maksim

„Iar despre rețelele de socializare. Din fericire, sunt genul de artistă care a avut mereu foarte puțini hateri. Este bine că acum au apărut. Iar ce ține de hype, atunci acești artiști uitați, care au spus că boala mea este un PR, au jucat primul lor concert în 20 de ani”, a spus MakSim.

Vizionează tot interviul aici:

Sursa: peopletalk.ru

Distribuie articolul: