Privirile ucigătoare, în cel mai bun și figurat sens al cuvantului, sunt la putere în acest sezon, în materie de make-up. Pornind de la culoare și ajungând până la schimbarea formei sprâncenelor, totul în acest sezon gravitează în jurul machiajului ochilor. 

Tenul a la Albă ca Zăpada revine în forță, condimentat cu foarte multă culoare. Pentru buze, avem extrem de multe opțiuni. În cazul unui machiaj puternic al ochilor, un balsam hidratant este suficient, dar atunci când abordăm un look natural al ochilor, alegerile pentru buze sunt variate: tonuri de roșu mat, puternic, dar și discreția impusă de nuanțele de roz pal. 

Un alt detaliu pe care îl poți lua în seamă în această toamnă este manichiura asortată machiajului. Această grijă la detalii va atrage toată admirația, iar tu vei apărea ca o femeie sofisticată, elegantă și stilată.

Sprâncenele la putere

Au apus vremurile de glorie ale sprâncenelor subțiri, atât de dorite și de purtate în egală măsură, până nu demult. Pentru acest sezon, însă, marii stiliști au preferat un look cât mai natural al ochilor. Sprâncenele mai groase și accentuate sunt foarte feminine în acest sezon.

Dacă natura însă te-a înzestrat cu niște sprâncene mai subțiri, nu dispera. Ai nevoie doar de două creioane pentru accentuarea sprâncenelor – unul în nuanță naturală a părului tău și celălalt într-un ton mai închis. Prin alternarea și combinarea acestora vei obține un look în trend, dar și natural.

Smoky Eyes

În contrast cu un make-up pastelat al obrajilor, efectul cărbune aplicat în mahiajul ochilor este foarte trendy în această toamnă. 

Nu îți recomandăm însă acest look pe timp de zi, fiindcă nu admirația este cea pe care o vei atrage. Schimbând momentul zilei, acest efect aplicat cu măsură te poate aduce în centrul atenției.

Strălucire pop

Dacă efectul smoky este prea gotic pentru tine și ești adepta culorilor, un make-up în nuanțe tari, de inspirație pop, va fi perfect.

Revenirea la anii de glorie ai muzicii pop se face remarcată în materie de make-up art. Tonuri de albastru turcoaz, magenta, galben și roșu neon – ai o mulțime de opțiuni la dispozitie, tot ce îți mai trebuie este ocazia și curajul.

Imperiul culorii

Pe fondul unui ten de porțelan, make-up artiștii au simțit nevoia de a adăuga cât mai multă culoare. Astfel, pleoapele au devenit o adevărată pânză care își așteaptă culorile. 

Paleta artistului este foarte complexă: tonurile de bronz și auriu sunt la mare căutare, pe o bază umedă aplicată în prealabil. Un make-up potrivit numai ținutelor și ocaziilor de seară.

Buze bordeaux

Asortat look-ului natural promovat și de grosimea sprâncenelor pentru acest sezon, machiajul buzelor nu a fost deloc neglijat.
Roșul bordeaux  este la mare căutare în această toamnă. 

Rujul se aplică întotdeauna pe fondul unui balsam hrănitor de buze, iar nuanța culorii este, prin excelență mată.

Dacă roșul bordeaux ți se pare un pic prea tare, poți opta și pentru tonuri ceva mai deschise, așa cum este culoarea cireșelor.

La cealaltă extremă avem look-ul femeii fatale, în tonuri de vișiniu mat. Pentru acest tip de machiaj recomandăm o coafură ponnytail și un ten impecabil.

Gloss si obraji de piersica

Dacă gloss-ul este deja ca o a doua natura a ta, atunci îți recomandăm să acorzi în egală măsură atenție și blush-ului de obraji. Nuanțele calde, de piersică, sunt la mare căutare în această toamnă. Așadar, asortează gloss-ului tău preferat, un blush care să te aducă cu gândul înapoi la vacanță.

Sursă: stilfeminin.ro

Distribuie articolul: