Carnavalul de la Rio a ajuns la Timișoara, în cadrul celei de-a doua ediții a Fashion Evolution. La evenimentul organizat de artistul român în make-up Marius Lupu, desfășurat miercuri seara, a participat și moldoveanca Iuliana Sandu alături de echipa sa de creatori. Imaginea și machiajul creat de artista din Republica Moldova a fost înalt apreciat de majoritatea specialiștilor prezenți la show, dar și de presa de peste Prut.

Fashion Evolution a fost un mixt frumos dintre costume deosebite, mahiaj extraordinar și coafuri neobișnuite. Colecțiile creatorilor români Aura Dumitru, Mihaela Motişan, Flavia Vieriu, Krisztina Keresztes, Paluggio, Leonard Collection au oferit un spectacol viazual colorat, la care s-a adăugat linia de îmbrăcăminte Ego by Cătălin Botezatu, exclusiv pentru bărbați.

iuliana Brazil

 Iuliana la Timisoara

„Arta machiajului a fost ridicată în slăvi și de această dată, la eveniment fiind prezenți make-up artiști de top mondial, precum Alex Abagiu, spectaculosul Denis Kartashev, dar mai ales Iuliana Sandu, care a făcut din profesia sa un adevărat show, cu hairstyling de Sergiu Bacioi”, notează OradeTimis.ro. Iuliana Sandu a realizat un machiaj bazat pe culori pastelate de oranj, mov, galben și roșu. Imaginea finală redată de artista basarabeancă reprezintă o regină braziliană, cu coroană și asemănătoare unei păsări.

 Iuliana lucrează pe scena

Echipa Moldovei cu Iuliana

Ediția din acest an a Fashion Evolution, a doua la număr, a reunit peste 20 de hairstyliști și 30 de make-up artiști, care s-au asigurat ca show-ul să decurgă fără imperfecțiuni. Evenimentul a fost închiat de un concert extraordinar al Andreei Bălan, în tematică braziliană, desigur.

Distribuie articolul: