„Îmi doresc să formez o nouă generație de specialiști.” Cu o experiență de peste 15 ani în makeup-ul profesional și semipermanent Laura Buțurcă, fondatoarea The Mirror Academy, vine la Chișinău să pregătească noi specialiști în machiajul profesional. Participanții la cursuri vor afla toate secretele meseriei și vor primi certificate autorizate în Uniunea Europeană.

Curs Luxury Basic Pro – cu Laura Buțurca și  The Mirror Academy

Totul a început de la pictura pe… haine!

Vin dintr-un oraș situat pe un mal al Dunării, Galați. E locul unde a început povestea mea și unde au prins radăcini pasiunile mele. De aproape 20 de ani sunt în Iași, un alt oraș al României care m-a primit și unde m-am dezvoltat profesional. Dragostea pentru frumos o aveam încă din adolescență. Am urmat cursuri de design și am participat la concursuri naționale unde am obținut rezultate remarcabile. Un pic mai târziu am început să îmi pictez hainele pe care nu le mai purtam. Astfel le găseam eu mai frumoase. Așa am învățat să mă joc cu culorile.

Și-a creat o academie de… oglinzi!

Cred că a fost foarte simplu să descopăr arta machiajului. Nu m-am gândit niciodată că machiajul  mă va face cu adevărat fericită. De 15 ani fac femeile să strălucească, iar de 8 ani sunt fondatoarea The Mirror Academy, instituție autorizata în Uniunea Europeană. Mai mult, pentru că iubesc tot ce este nou pe piață și iubesc provocările sunt dermopigmentist, specialist în machiajul semipermanent.

Absolvenții au ajuns la sute!

Au apărut cereri de la persoane care nu știau să se machieze, dar aveau nevoie să facă acest lucru zilnic. La fel, aveam cereri de la oameni pasionați de machiaj și care vroiau să se lanseze în această industrie. În timp numărul lor s-a majorat semnificativ și am simțit necesitatea de a deschide propria școală de machiaj. Astăzi s-a transformat într-o adevărată academie, The Mirror Academy și în prezent are un număr de 200 absolvenți.

Cum, după 15 ani de experiență încă înveți???

În primul rând un make up artist trebuie să fie creativ, un om atras de modă, fotografie, de artă în general. Acest domeniu este în continuă schimbare. Trebuie să țină pasul cu toate trendurile și să le facă față. E inadmisibil pentru un make up artist să spună că a învățat destul. După 15 ani de activitate eu învăț continuu.Un adevărat specialist trebuie să își iubească munca întrucât doar așa va face totul pentru a-și face clienții fericiți.

Calitatea serviciilor – pe primul plan!

De fapt este vorba de o revenire după câțiva ani. Anterior am pregătit grupe de cursanți, dar pentru o perioadă mi-am orientat atenția cu deosebire către proiectele din România, către propria academie. Scopul meu este de a îmbunătăți calitatea serviciilor și a-mi extinde orizonturile.

Pe 15 martie vă invit la un curs intensiv de make up profesional care se va desfășura pe parcursul a 7 zile. Vor fi abordate mai multe tehnici, precum creion, acuarelă, texturi cremoase waterproof, combinații de texturi. Următorul curs va avea loc la sfârșitul lunii aprilie, unde participanții se vor specializa în micropigmentare.

Curs personalizat pentru fiecare participant!

Stilul meu de predare este foarte personalizat pentru fiecare participant în parte. Stiu că fiecare dintre ei au diferite necesități. Visul și scopul meu este de a pregăti o nouă generație de specialiști. Calitatea pregătirii și rezultatul elevilor academiei contează foarte mult pentru mine. În România în ultima perioadă se pune accent pe autorizarea specialiștilor în beauty. Ceea ce vreau să menționez este că certificatele eliberate de academie sunt  autorizate în Uniunea Europeană, iar noii specialiști vor fi pregătiți să lucreze în salon sau să își dezvolte propria afacere.

Greșeli? Cu toate facem!

Consider că majoritatea femeilor întâmpină cele mai multe greutăți atuncu când discutam despre sprâncene. Forma, grosimea și culoarea trebuie alese cu grijă în funcție de fizionomia feței. Din acest motiv recomand să ceară ajutorul unui specialist. În calitate de dermopigmentist autorizat am observat că tot mai multe femei își doresc sprâncene îngrijite cu aspect natural. Mă bucur foarte mult că prin intermediul tehnicilor folosite de mine clientele obțin sprâncene frumoase și renunță la machiajul zilnic. Rezultatul micropigmemtarii este de durată și are sens. Astazi imaginea contează, iar sfatul meu este să exceleze la acest capitol. Sa aibă grija de tot ce tine de atitudine și starea de spirit.

P.

Distribuie articolul: