Trecerea timpului se vede în semnele îmbătrânirii chiar pe corpul tău. Anumite părţi ale corpului însă îmbătrânesc mai repede decât vârstă ta din buletin. Iată care sunt acestea.


Sânii

Ţesutul mamar este cu trei ani sau chiar patru ani mai în vârstă decât restul corpului, avertizează experţii.

Mâinile

Mâinile sunt printre cele mai expuse organe fiind cele mai afectate de razele solare, care cauzează îmbătrânirea timpurie. Îngrijirea mâinilor cu creme hidratante trebuie să înceapă încă de la 20 de ani. În caz contrar, la 30 de ani vei avea mâinile unei femei de 40.

Fața

Chiar dacă anumite creme antiaging pot atenua ridurile, este important şi ce anume mănânci pentru a nu se vedea anii pe chipul tău.

Pleoapele

Pentru a evita ca pleoapele să îmbătrânească înaintea sânilor sau a mâinilor (lucru foarte probabil şi des întâlnit chiar) evită consumul excesiv de sare, dormi suficiente ore pe noapte şi hidratează-te tot timpul.

rejuvenare-faciala-2-360x300

Gâtul și decolteul

Gâtul şi pielea superioară sânilor, care se întine între gât şi sâni, îmbătrânesc repede. Mulţi experţi spun că îmbătrânirea acestor zone poate fi prevenită folosind pe alocuri aceleaşi creme cu care se hidratează faţă.

Genunchii

Genunchii îşi pierd din elasticitate cu trecerea timpului. Tocmai de aceea, aceştia arată ceva mai flacizi decât restul corpului sau restul picioarelor. Mersul pe jos ajută la păstrarea unei bune elasticităţi şi după 50 de ani.

Părul

Unele persoane au fire cărunte de la stresul neeliberat. Dacă ţii problemele pe care le ai în ţine, poţi încărunţi încă de la 20 de ani. Exprimă-te cu toate riscurile dacă nu vrei să devii albă în cap devreme!

Sursa: huff.ro