Aleea centrală din parcul Valea Trandafirilor va prinde culoare grație luminilor multicolore, devenind „Aleea Colorată”, ne promit inițiatorii proiectului Parcul meu, care urmărește renovarea și restaurarea mai multor zone din parcul Valea Trandafirilor, în sectorul Botanica al Capitalei.

Aleea Colorată va fi lansată mâine, 30 septembrie, la ora 17:30. Trecătorii vor putea asculta muzică interpretată de talentații tineri de la Megapolis Band, apoi vor urmări dansuri și un show cu baloane de săpun. Evenimentul va continua pe data de 1 octombrie. Organizatorii promit activități distractive și educative pentru copii, între ora 14:00 și 18:00. Va fi creată o Lume Colorată a Copiilor cu mimi, clovni, baloane, face-painting, teatru de păpuși.

Seara de duminică va culmina cu Seri Nostalgice unde sunt așteptați toți, de la mic la mare, să vină, să danseze, să socializeze. Dansatori profesioniști vor avea un master class pentru doritorii de a se dezmorți un pic prin dans.

Evenimentul de lansare a „Aleii Colorate” este o primă etapă a proiectului Parcul Meu, care mai are ca scop modernizarea aleii centrale, reabilitarea izvoarelor din parc, modernizarea terenului de sport, construcția unui perete de susținere împotriva alunecărilor de teren, renovarea Podului Îndrăgostiților.

Aleea centrală, Parcul Valea Trandafirilor

Aleea centrală, Parcul Valea Trandafirilor

Sursa: parculmeu.md