Filmele de la Hollywood nu mai sunt pline de scene de sex, așa cum se întâmpla în trecut. Studiile făcute de specialiști arată că numărul scenelor de sex este în continuă descreștere. A fost oare scos din scenarii sexul în favoarea science-fiction-ului, sau poate a noilor tehnologii? Cum se explică acest lucru? Un studiu făcut recent de prestigioasa companie Warner Bros arată că femeile sunt cele care fac alegerea atunci când cuplurile decid să urmărească un film. Drept urmare, scenele de sex nu mai sunt atât de gustate acum, scrie news.com.au.

În schimb, femeile sunt atrase la aceste filme de bărbații care joacă în ele. În anul 2012, producțiile de la Hollywood au inclus mai puține scene de sex. Conform aceluiași studiu, ultimul film de mare succes în care au apărut scene fierbinți de sex a fost “Titanic”, film apărut în anul 1997. Filmele recente au arătat că succesul poate fi obținut și altfel.

Jennifer Lawrence joacă în filmul “Silver Linings Playbook” rolul unei femei dependente de sex, ea obținând Oscarul pentru acest rol. Karen Nelson-Field, expertă în domeniu, spune că sexul nu se mai vinde atât de bine acum în filme, și nu mai este dorit de spectatori. Ceea ce părea șocant în trecut acum ne plictisește, spune ea. Totuși, unele seriale nu duc lipsă de sex. În această situație sunt “Homeland”, “Six Feet Under” și “True Blood”.

Sursa: Ziare.com 

Distribuie articolul: