Fiecare videoclip semnat de echipa BR Films pentru băieții din Carla's Dreams este un adevărat scurtmetraj: cu actori, mesaj, șir de evenimente și punct culminant. Iată că la filmările pentru clipul piesei „Dragostea din plic”, membrii trupei muzicale au lipsit de pe platou, cedând locul unei veritbile echipe de actori profesioniști din Republica Moldova.

Autorul scenariului, regiei și a spetacolului care urma să fie prezent în imaginile video a fost și de această dată Roman Burlaca. Tânărul regizor a fost pus însă în fața unei adevărate provocări: din trupa de actori a făcut parte și sora sa – reputata actriță Daniela Burlaca, ea având în față sarcina de a juca rolul protagonistei.

Mai mulți actori basarabeni – eroii celui mai nou clip by Carla’s Dreams! Trupa a lansat „Dragostea din Plic”

14

Sunt chiar hilare momentele în care Roman îi explică surorii expresiile faciale pe care trebuie să le adopte în anumite scene, nemaivorbind de imaginile în care Daniela apare acoperită de pești…deja morți, pentru o forță de sugestie și mai mare a refrenului.

Peștii vii și sărați nu sunt unicele accente din videoclip. În unele scene își face apariția un cocoș și chiar… un cal.

Și de această dată de makeup-ul și hairstyle-ul actorilor a avut grijă makeup artista Ekaterina Ketrushka, care are la activ deja o mulțime de colaborări cu ehipa BR Films.

Admirați și imaginile care trădează eforturile echipei:

Foto: BR Films

Distribuie articolul: