Au promis că vin în scurt timp cu un clip nou-nouț și s-au ținut de cuvânt! Băieții din Carla's Dreams au lansat, în această seară, versiunea oficială a piesei „Dragostea din plic”, alături de un videoclip plin de scene palpitante!

1

Dacă până azi „Dragostea din plic” putea fi ascultată doar în versiunea Lyrics sau în variantele live de studio, din seara zilei de 6 martie single-ul are și un videoclip oficial, încărcat pe YouTube și creat după regia talentatului Roman Burlaca, alături de echipa sa de la BR Films.

2

Piesa – o producție Carla’s Dreams & Alexandru Cotoi, prezintă o poveste de iubire cu o nouă eroină, în rolul căreia apare nimeni alta decât sora regizorului – celebra actriță Daniela Burlaca. Printre alți artiști basarabeni aleși pentru acest scenariu se numără Sergiu Voloc, Ana Tcacenco și alte nume sonore din industrie.

3

Clipul piesei „Dragostea din plic” posedă o scenografie diferită decât ne-am obișnuit să vedem. Locul băieților cu măști și hanorace negre e luat de actori care ascund mesaje și forțe mari de sugestie. În scenariu apare chiar și o felină roșcată.

Admirați și voi acest scenariu plin de scene „colorate”:

Foto: captură video