Mâine, ora 17:00, la Palatul Național va avea loc cea de-a VI-a ediție a Galei Generozității. Un eveniment care promite să reunească nume notorii din domeniul culturii în cadrul unui concert, iar banii colectați să fie direcționați pentru sprijinirea copiilor care riscă să fie abandonați sau familiile care, din cauza unor probleme financiare, riscă să-și abandoneze copiii.

Cu această ocazie, mai multe persoane publice s-au mobilizat pe rețelele sociale, în promovarea ideii de familie la un loc, unită. Au acceptat provocarea și au postat poze cu familia!

Biletele la Gala Generozității pot fi cumpărate aici. Mai multe detalii despre eveniment, găsiți pe pagina de facebook a galei.

Lucia Berdos

Diviricean Sanda

Stela Moldovanu

Otilia Drăguțanu

 

În acest an evenimentul reunește pe scena Galei Generozității artiști precum: Trupa Brio Sonores, Moldovan National Youth Orchestra condusă de Daniel Jinga, Elena Radu și trupa Bravissimo din România. Concertul de gală este urmat de o licitație de obiecte și experiențe unice, desășurată de Comisarul de licitație al casei Artmark România – Vlad Babenco, iar seara continuă cu o cină gourmet.