În ultimile zile din primăvara anului trecut aflam vestea despre faptul că Aura Revenco a adus pe lume cel de-al doilea băiețel, iar la sfârșitul verii făceam cunoștință cu minunea cu ochi albaștri, pe nume - Horațiu. Micuț și mereu cu zâmbetul pe buze, fiul Aurei ne-a fermecat la propriu, iar astăzi îl admirăm în toată splendoarea. E băiat mare deja, dar rămâne la fel de adorabil.

De curând, frumoasa mămică a publicat o nouă imagine cu Horațiu – mezinul familiei. Băiețelul a fost surprins împreună cu frățiorul său mai mare, Dragoș, cel care îi oferă piciului toată atenția și grija. În fotografie, cei doi apar la săniuș, extrem de întântați și se distrează de minune.

„Fericirea noastră are aceeași înfățișare în fiecare zi”, a comentat Aura Recneco.

16508644_1390463287641595_7347618838414456618_n

Și dacă acum câteva luni, micuțul cucerea internauții prin ochișorii de culoarea cerului, acum acesta este copia în miniatură a fratelui său. Nu știm dacă i-a moștenit și talentul. Cu siguranță, însă vom afla acest lucru în cel mai scurt timp.

Citește și: Dragoș, fiul jurnalistei Aura Revenco se lansează în muzică! La doar patru anișori are propria trupă

aura-16

Într-un interviu acordat anterior pentru revista noastră, Aura Revenco ne povestea despre cât de multe emoții i-a adus venirea pe lume a lui Horațiu, dar și cât de împlinită este:

„Da, mă declar o mamă cu adevărat fericită! În primul rând, pentru că am doi copii sănătoși. Apoi mai sunt și frumoși, dulci, năzbâtioși, deștepți, cu zâmbete molipsitoare și cu ochișori rupți din poveste. Mă topesc, pur și simplu, când Dragoș mă întreabă: „Mami, știi cât de mult te iubesc eu?”… Bineînțeles că îmi și demonstrează asta imediat printr-o îmbrățișare din care abia pot respira. Unerori, ajung seara epuizată, dar când văd cât de liniștit și dulce dorm fiecare în pătuțul lui, mă încarc cu atâta energie și liniște sufletească”.

aura-3

Foto: Dima Iacovlev, Arhivă personală