Festivalul „Mai Dulce” revine și în acest an cu o nouă ediţie. Unicul eveniment al tradițiilor dulci din Moldova va reuni deserturi, ateliere gastronomice, jocuri, târguri de artizanat, ateliere de sporturi moderne, facepainting, proiecte fotografice – toate întinse pe un întreg cartier din centrul vechi al Chișinăului. Costumați-vă familia într-un mod cât mai deosebit și veniți pe 25 mai, ora 11:00, să savurați din distracția dulce, făcută acasă și din cele mai haioase concursuri și ateliere de creație. 

8 ore de distracție, Târg Dulce, Zumba pentru copii și părinții lor, Ateliere de creativitate, Prezentare de modă pentru copii, Ateliere Gastronomice cu rețetele bunicii, Muzică cu micii artiștii de la Artico, Yardsale, Concursuri și multe altele vă așteaptă la cea de-a doua ediție a Festivalul Tradițiilor Dulci „Mai Dulce”, organizat de Klumea pe 25 mai, începând cu ora 11:00 în cartierul cuprins între străzile Veronica Micle și Vlaicu Pârcălab.

 Mai Dulce

Evenimentul are și o cauză de binefacere. Anul acesta, participanții la eveniment îl vor face mai fericit pe Artiom Nedelschi, un copil talentat care are nevoie de un instrument muzical.

 Mia Dulce

Plăcinte, torturi, biscuiți și tarte – tot ce se poate găsi mai bun în gastronomia românească tradițională va putea fi degustat la Mai Dulce. Sub genericul CĂMARA CU REȚETE DE LA MAMA se vor aduna cele mai delicioase deserturi ale copilăriei noastre, scrie Klumea.eu.

 Mai Dulce

Nici anul acesta nu va lipsi trofeul CIREAŞA DE PE TORT – creat, la rugamintea organizatorilor, de către meșterul-ceramist Andrei Sclifos. ”Cireașa de pe Tort” va fi oferită pentru Cel mai delicios desert tradițional și Cel mai delicios desert internațional.

Biletele pentru eveniment pot fi achiziționate acum online de pe iTicket.md. În ziua evenimentului acestea vor costa cu cinci lei mai mult.

Distribuie articolul: