Sute de părinți și-au luat astăzi copiii și au venit la distracția dulce din centrul capitalei pentru a savura din deserturi tradiționale, activități culturale, jocuri educative, târguri și multe altele. Festivalul dulciurilor gătite acasă „Mai Dulce”, aflat la a doua ediție și organizat de KLumea, în frunte cu Nata Albot și Viorica Nagacevschi și-a atins scopul!

Distracția a început la 11:00, atunci când toți cei prezenți la unicul festival de tradiții culinare din Moldova – „Mai Dulce” și-au întins tarabele în așteptarea pofticioșilor, cumpărătorilor și celor dornici de distracție. Copiii au sărit la trambulină, au fost pictați pe față, s-au jucat în diverse jocuri intelectuale, au învățat să facă singuri prăjituri și le-au savurat din plin pe toate expuse la eveniment.

Mai Dulce

Mai Dulce

Scena „Mai Dulce” a fost în mare parte a copiilor, iar maturii care au urcat pe scenă au fost și ei însoțiți de copii. Artiștii au cântat și recitat împreună cu odraslele lor, la tombole au participat cei mai norocoși dintre participanții la festival – adică tot copilașii, ei savurând și deserturile minunate puse la dispoziție de cele mai iscusite gospodine din țară. 

Mia Dulce

Mai Dulce

Mai Dulce

Mai Dulce

 Mai Dulce

Foto: Ellene Mocrii