Marţea aceasta Italia a fost mai aproape de 60 de moldoveni, invitaţi să guste din produsele italieneşti oferite de Casa Rinaldi într-un restaurant din capitală. Oaspeţii au avut şansa să deguste bucatele pregătite de bucătarul italian Alberto Gorrieri, împreună cu bucătarul nostru, Petru Scaleţchi.

Scopul acestui eveniment a fost de a familiariza consumatorii cu produsele din gama Casei Rinaldi. Întrebat de PentruEA, dacă i-a reuşit, managerul general Casa Rinaldi, Giovanni Magagni a spus: “A fost o seară superbă. E pentru prima oară când invităm potenţialii clienţi la o asemenea festivitate. Datorită evenimentelor de acest gen, e mult mai uşor să aflăm părerea directă a oamenilor referitor la produsele pe care le distribuim”.

La întrebarea ce îi face diferiţi de alţi concurenţi de pe piaţă, Giovanni a spus: “Scopul nostru este de a oferi consumatorului calitate înaltă la un preţ redus. Noi punem accentul anume pe consumatorul final”.

În cadrul evenimentului , oaspeţii au putut gusta prosciutto crudo cu pară, frigărui cu pepene galben, salată de paste cu busuioc, dulatelo, iar la desert panna cota: “A fost o seară extraordină. Ne-am simţit foarte bine, mâncare a fost foarte delicioasă. Este o savoare”, ne-a mărturisit unul din oaspeţii evenimentului, Svetlana Rogov.

Pe parcursul întregii seri, au fost organizate concursuri de cunoaştere a firmei, iar câştigătorii s-au ales cu premii din partea organizatorilor. Fiecare oaspete a plecat acasă cu un cadou: o sticlă mică de oţet balsamic şi o cafea italiană.

Astăzi Casa Rinaldi este recunoscută în peste 80 de ţări ale lumii datorită experienţei de mai bine de 30 de ani în industria alimentară. Casa Rinaldi este lider în livrarea de produse alimentare italieneşti, suplinind restaurantele, magazinele cu o mare diversitate de specialităţi. Pe piaţa din Republica Moldova, au pătruns în 2011. În luna noiembrie anul trecut, ei au organizat o serie de master-classuri.

Foto: Ellene Andronache