Are aproape 18 ani și este originar din Ungheni. Mihail Kovali a cucerit jurații și spectatorii sezonului I și II ai showului „Moldova are Talent” și chiar dacă nu a ajuns până în finală, continuă să surprindă și în prezent. Tânărul magician a ajuns și acasă la Gheorghe Urschi, acolo unde a reușit să-l surprindă de-a binelea pe maestru. 

Primul truc de magie cu care iluzionistul de la Ungheni a evoluat acasă la Regele Umorului basarabean a fost unul realizat cu ajutorul unui teanc de cărți. Atent la ceea ce i se arată și i se solicită să execute, Gheorghe Urschi n-a reușit să deslușească secretul trucului, însă a rămas vădit impresionat de capacitățile iluzionistului. 

 

 

Tot cu ajutorul cărților de joc a fost realizat și acest truc:

 

 

Alt truc care l-a făcut pe maestru să râdă cu poftă se numește „Coșmarul profesorului” – un șiretlic de magie care se realizează cu ajutorul unor funii de lungimi diferite, care, printr-o măiestrie necunoscută, ajung să aibă aceeași lungime. 

 

 

Un alt truc de magie pe care Mihail i l-a arătat maestrului a fost cel cu utilizarea cristalelor de zahăr. Ca prin minune, acestea au dispărut din palma magicianului și au ajuns să se verse pe podea abia mult mai târziu!

 

Distribuie articolul: