Specialsitul în astrologie explică cum ne influențează zodiile destinul și cum ne putem schimba viața în 12 zile de la Revelion sau cum să beneficiem de „Magia celor 12 zile de la ziua de naștere”. Suntem în putere să ne creăm viitorul așa cum ni-l dorim, deoarece cum vom petrece aceste zile, așa va fi anul pentru noi!

Ziua de naștere este o dată specială în viața fiecăruia dintre noi. Ea este o zi cheie în horoscopul nostru pentru anul viitor. Cu toții am auzit expresiile: „Cum sărbătorești Anul Nou, așa îl vei petrece” sau „Modul în care îți petreci ziua de naștere îți determină anul înainte”. Adevăratul sens al acestor afirmații este că trebuie să limpezim mintea de tiparele vechi care ne-au împiedicat să ne atingem obiectivele și să deschidem inima către noi căi și descoperiri. Starea noastră de spirit în momentul „zilei noastre de naștere” anuală (sau de exemplu, a zilei de Revelion) este un plan de evenimente viitoare care se desfășoară nu numai anul următor, dar deseori și pentru mulți ani ulteriori.

Cele 12 zile de la „ziua de naștere” ne vor arăta în întregime ce vom avea tot anul.

Aceste zile sunt un moment de magie când avem o șansă reală de a ne transforma viața în conformitate cu chemarea noastră interioară, de a fi în concordanță cu scopul sufletului nostru. Fiecare zi din cele 12, corespunde simbolic unei luni din noul an (până la următoarea zi de naștere) și în ce măsură vom petrece aceste zile, așa va și anul pentru noi. Să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce semnifică fiecare dintre acestea.

Ziua 1. Influența Berbecului.

Această zi ne caracterizează pe noi, personalitatea și manifestările noastre exterioare. Prin urmare, ar trebui să reflectăm asupra propriului caracter și relațiilor cu ceilalți oameni. Să ne gândim ce aspecte dorim să schimbăm, ce detalii să îmbunătățim în propriul caracter, cum să îi influențăm pe ceilalți și, în general, ce mediu dorim. Să nu cerem sfatul altora, să manifestăm inițiativă și să luăm singuri decizii. În plus, prima zi ne caracterizează aspectul exterior și starea fizică. Prin urmare, în această zi este util să purtăm haine noi sau chiar să ne schimbăm imaginea. Dacă dorim să schimbăm ceva în propriul corp, să ne setăm obiectivele respective și să ne angajăm în acest sens, de exemplu, putem începe un nou set de exerciții sau să ne înscriem la o sală de sport.

Ziua 2. Influența Taurului.

Ziua a 2-a caracterizează proprietatea noastră la toate nivelurile. Aici se includ și energia acumulată de noi și potențialul nostru spiritual și finanțele noastre. Prin urmare, în această zi ar trebui să reflectăm asupra propriei nutriții, de exemplu, să alcătuim un nou meniu și să manifestăm o atitudine mai rezonabilă față de mâncare. Să ne stabilim obiective financiare, să luăm în considerare greșelile anterioare și să ne facem un plan pentru anul următor. Dacă în ziua a doua primim salariul, un bonus sau cadou în numerar – acesta va fi un semn că vom avea mijloace materiale bune pe tot parcursul anului. Să evităm să luăm un împrumut în această zi, să nu cheltuim sume mari de bani și să nu dăm cu împrumut nici măcar membrilor familiei. În planul spiritual, să încercăm să reflectăm asupra a ceea ce vrem să obținem.

Ziua 3. Influența Gemenilor.

Caracterizează comunicarea cu cei dragi, contactele și călătoriile. În această zi ar trebui să acordăm atenție comunicării noastre. Să încercăm să comunicăm cu persoanele care ne avantajează sau cu persoanele care dorim să le aducem beneficii și să dezvoltăm relații. Ar trebui să fim scrupuloși cu privire la noii cunoscuți în această zi, să evaluăm modul în care acești oameni acționează asupra noastră, posibil ei pot deveni parte a comunicării noastre sau pot simboliza obținerea de noi cunoscuți pe parcursul anului. De asemenea, putem lua inițiativa și să legăm o cunoștință sau o relație utilă. Să fim atenți la cuvintele rostite altora și să nu facem promisiuni. În caz contrar, rugămintea neîndeplinită în a treia zi se poate transforma într-o nefericire în viitor.

Ziua 4. Influența Racului.

Relația noastră cu rudele, casa și familia. Prin urmare, ar trebui să analizăm aceste relații, să ne împăcăm cu familia și cei dragi, să manifestăm o anumită grijă pentru ei. Este util să ne rugăm pentru strămoși sau să vizităm mormintele rudelor. Cel mai mult, ar trebui să ne concentrăm asupra trecutului și asupra familiei noastre. Prin urmare, nu ar trebui să ne facem planuri, să mergem în excursii sau să încheiem acorduri cu privire la activitățile viitoare. Putem invita prietenii să ne viziteze și să le mulțumim pentru sprijin. Dacă sunt departe, să-i sunăm cu siguranță. De asemenea, este potrivit să aducem casa în ordine, să înoim interiorul casei cu câteva lucruri mici.

Ziua 5. Influența Leului.

Această zi caracterizează copiii, bucuriile și plăcerea. Să încercăm să dobândim un hobby interesant sau pur și simplu să ne distrăm într-un mod plăcut. Să arănjăm o seară romantică în compania unei persoane dragi. Favorabilă este creativitatea sau surprizele pentru copii, dacă întâlnim o persoană plăcută de sex opus, putem crea o relație puternică. În niciun caz să nu jignim sau să insultăm pe alții. A cincea zi trebuie să fie plină de armonie și bucurie. Putem încerca norocul într-o loterie sau într-un joc de noroc.

Ziua 6. Influența Fecioarei.

Munca noastră, dificultățile și sănătatea. Dacă ne îmbolnăvim în această zi, acest semnal indică că trebuie să avem grijă de propria sănătate. Nu trebuie să urmăm instrucțiunile cuiva și să facem ceea ce nu vrem să facem. Putem să lucrăm pentru noi și să îndeplinim treburile casnice. În această zi putem îmbunătăți relațiile cu superiorii, manifesta calitățile pozitive la servici și menține concentrația în muncă. În cazul în care ne simțim rău sau ne îmbolnăvim în această zi, schimbăm urgent stilul de viață și dieta, altfel riscăm să petrecem tot anul mergând la spitale și tratament. Este util să curățim corpul sau ceva similar, să limităm sau încercăm să renunțăm la obiceiurile proaste, alcool și fumat.

Citește și: „Lăsăm în urmă orice suferință, nereușită sau regret”. Sergiu Iordachi, despre ce ne aduce Anul Șobolanului Alb de Metal

Ziua 7. Influența Balanței.

Această zi caracterizează căsătoria, parteneriatul de afaceri și confruntarea externă. Modul în care oamenii ne percep în această zi ne va influența statutul personal pe tot parcursul anului. Prin urmare, vom încerca să creăm o comunicare pozitivă cu jumătatea noastră, să identificăm unele planuri pozitive. La fel de util este să construim relații cu concurenții noștri potențiali și partenerii de afaceri. În cazul în care primim observații neplăcute, nu ar trebui să reacționăm definitiv, ne vom eschiva de la acestea. Ziua a șaptea ne poate face absenți și visători, așa că vom avea grijă când întocmim documentația.

Ziua 8. Influența Scorpionului.

Simbolizează crizele și dezvăluirea secretelor. Prin urmare, este util să ne orientăm către lumea noastră interioară, să evaluăm ce probleme psihologice ne deranjează și să lucrăm asupra noastră. Uneori este bine să stăm în singurătate și să medităm. A opta zi este asociată și cu purificarea, de aceea este favorabil să curățim casa și să aruncăm toate lucrurile inutile, să mergem la spa, să ne relaxăm în natură. Vom evita operațiunile riscante – acesta este momentul cel mai critic pentru aventuri periculoase și loterii. De asemenea, vom evita să facem sport extrem, să accelerăm viteza cu automobilul.

Ziua 9. Influența Săgetătorului.

Succesul sau eșecul în pregătire și carieră, experiența religioasă și spiritualitatea, călătoriile lungi. În consecință, în această zi este util să mergem în călătorii lungi, să descoperim alte culturi. Dacă acest lucru nu este posibil, putem alege o alternativă, de exemplu, începem să studiem o altă cultură, o limbă străină, să citim literatură de specialitate. Încercăm să ne manifestăm în echipă, să facem unele lucruri altruiste care sunt utile altora. Dacă este posibil, vom lua parte la orice fel de caritate – banii vor fi înapoiați în viitor sub forma unui mare succes. Vom decide dacă totul ne convine în acest moment, vom planifica obiective importante pentru viitor.

Ziua 10. Influența Capricornului.

Această zi caracterizează faima și statutul nostru social, oportunitățile și ocupațiile de carieră, relațiile cu superiorii. Încercăm să menținem concentrația și să îmbunătățim relațiile cu superiorii. Vom comunica cu șeful nostru într-un mod pozitiv, păstrând autocontrolul. În această zi, ar trebui să reflectăm asupra propriei reputații și a planurilor pe termen lung, dezvoltării în profesie. Să ne gândim cum să câștigăm autoritatea de care avem nevoie, să ne gândim la noblețea planurilor noastre și a realizărilor planificate. Ziua este oportună pentru o schimbare a locului de muncă – nu vom ezita să depunem CV-ul, să apelăm un post vacant, să solicităm o promovare din partea șefului. Cu toate acestea, nu vom exagera și vom cere ceea ce merităm. În cazul în care am atins deja înălțimi maxime în companie, putem propune o creștere de salariu sau promovarea unui angajat. Vom discuta cu părinții și le vom acorda ajutorul nostru.

Ziua 11. Influența Vărsătorului.

Relațiile cu prietenii, îndeplinirea planului și ajutorul extern. În această zi, se pot produce multe evenimente și incidente ciudate. Vom comunica pozitiv cu persoanele care ne prețuiesc și vom face schimbări pozitive în propria noastră personalitate. Prietenii care ne sună sau ne scriu pe rețelele de socializare în această zi vor fi sprijinul și susținerea pe tot parcursul anului. Dacă cineva pe care îl cunoaștem se confruntă cu noi și ne acuză de ceva – evident nu vom putea conta pe el. Cel mai bine este să petrecem ziua alături de jumătatea noastră sau de cei mai buni prieteni, într-un cuvânt cu cei care ne iubesc. În cazul în care vrem să ne schimbăm într-un alt domeniu, această zi este cea mai potrivită! Să ne punem o dorință în a unsprezecea zi și ea ar trebui să devină realitate pe parcursul anului. Timpul este oportun și pentru intenții serioase, de exemplu o căsătorie, schimbare de cetățenie, achiziții mari.

Ziua 12. Influența Peștilor.

Semnifică restricțiile, eșecurile, dușmanii secreți. Trebuie să menținem o dispoziție pozitivă și să nu ne amintim propria experiență negativă. Este util să lucrăm asupra fricilor și complexelor noastre, să ne implicăm într-o activitate spirituală. Să iertăm pe toți care ne-au ofensat, să vizităm un locaș sfânt și să aprindem o lumânaare. Nu trebuie să refuzăm să ajutăm pe cineva, dar, în același timp, trebuie să economisim propriile resurse și să nu facem nimic secret. Această zi este asociată cu un anumit declin, prin urmare, trebuie să ne concentrăm asupra a tot ceea ce este pozitiv și să ne orientăm către sursele resurselor noastre interne. Să încercăm să ne protejăm, să ne odihnim și să ne distragem de la probleme.

Autor: Sergiu Iordachi, astrolog.

Foto: Facebook, Pexels

Vezi și: „Un an promițător cu oferte neașteptate”. Sergiu Iordachi, despre ce aduce anul 2020, zodiilor, în materie de dragoste, sănătate și bani