Cântăreaţa Madonna s-a despărţit de iubitul ei, dansatorul Brahim Zaibat, în vârstă de 25 de ani, punând astfel capăt unei relaţii care a durat trei ani.

Potrivit presei americane, Madonna, în vârstă de 55 de ani, care s-a întors de curând la New York, după o călătorie efectuată în scopuri caritabile în Haiti, alături de fostul ei soţ, actorul Sean Penn, a luat decizia de a se despărţi de Brahim Zaibat, după ce acesta a acceptat să lucreze pentru versiunea franceză a emisiunii-concurs „Dancing With The Stars” („Dansez pentru tine”), informează presa internaţională, scrie Mediafax.ro. 

„Madonna a considerat că acea colaborare era prea lipsită de gust”. O altă sursă afirmă că relaţia Madonnei cu Brahim Zaibat s-a încheiat în mod firesc, din cauza distanţei şi a obligaţiilor profesionale ale celor doi parteneri. Potrivit aceleiaşi surse, Madonna s-a simţit „folosită” şi spune că „nu există nicio şansă de împăcare”.

În ultimele luni, foştii parteneri de cuplu au fost văzuţi împreună doar de câteva ori, alimentând astfel zvonurile potrivit cărora Madonna ar vrea să aibă din nou o relaţie cu Sean Penn, de care a divorţat în 1989, după o căsnicie turbulentă care a durat patru ani.

Distribuie articolul: