Madonna poate răsufla ușurată! Bărbatul care i-a publicat ilegal piesele pe internet a fost arestat! Acesta are 39 de ani, este din Israel și a fost arestat după ce au fost descoperite dovezi ce arată că a intrat în computerul Madonnei și a lansat pe Internet variante nefinisate ale pieselor de pe viitorul ei album. Diva mulțumește poliției pentru operativitate.

madonnaLa finalul anului trecut Madonna a fost obligată să lanseze șase piese de pe viitorul ei album, „Rebel Heart”, după ce mai multe variante nefinisate ale melodiilor s-au strecurat pe Internet chiar înainte că lansarea materialului discografic să fie anunțată oficial, scrie ADPM. În vreme ce majoritatea hackerilor reușesc să rămână anonimi și nu ajung pe mână autorităților, nu la fel de norocos a fost și cel care i-a spart Madonnei computerul și a lansat, fără voia ei, aceste piese în mediul online.

Autoritățile israeliene au găsit dovezile necesare împotrivă unui bărbat în vârstă de 39 de ani și l-au arestat. Se pare că el a fost cel care a spart computerul vedetei și a vândut apoi piesele mai departe. În plus, autoritățile spun că Madonna nu este singură victimă a acestui hacker, ci și alți artiști cărora însă nu le-au dat numele. Presă internațională titrează că bărbatul, anonim deocamdată, a concurat cândva în cadrul unei competiții muzicale din Israel.

„Sunt recunoscătoare FBI-ului, Poliției Israeliene și tuturor celor care au ajutat la arestarea acestui hacker. Le mulțumesc fanilor mei care ne-au ajutat cu informații pertinente în acest sens. Că orice alt cetățean, am dreptul la intimitate. Această intruziune în viață mea a€“ creativă, profesională și personală a€“ rămâne o experiență dureroasă și traumatizantă, la fel cum s eintampla în cazul tuturor artiștilor ce cad pradă hackerilor”, a scris Madonna pe pagină ei oficială de Facebook.

Noul album Madonna este disponibil parțial pe iTunes. Șase cântece au fost scoase spre vânzare după ce variantele nefinisate ale melodiilor ce compun noul album au apărut, „din greșeală” pe internet.

SURSA: ADPM

Distribuie articolul: