Încă nelansat oficial, noul album al Madonnei poate fi deja comandat pe iTunes, iar piesa care va da titlul noului material muzical are, de câteva zile, și cinci remixuri. Artista își îndeamnă fanii să danseze în toate stilurile pe noua ei muzică, iar lansarea o promite pentru începutul lunii martie.

Madonna„Puneți-vă pantofii de dans și vizitați canalul de Youtube al Madonnei pentru a audia noile remixuri ale piesei „Living For Love”, în stil Offer Nissim, Dirty Pop, THRILL and Mike Rizzo!!! Versiunea piesei care dă titlul albumului a dat deja lovitura fierbinte, fiind în topurile radio și în cele mai renumite cluburi de noapte”, notează artista pe contul său de Facebook.

Noul album Madonna poate fi ascultat parțial și cumpărat sau comandat de pe iTunes. Șase piese incluse pe noul disc al solistei au fost scoase spre vânzare: „€œLiving For Love”, „Devil Pray”, „Ghosttown”, „Unapologetic Bitch”, „Illuminati” și „Bitch Ia€™m Madonna” (featuring Nicki Minaj).

Decizia a venit după ce variantele nefinisate, timpurii, ale noilor piese au apărut pe internet. Interpreta de 56 de ani a decis că variantele finale a celor șase piese să poată fi cumpărate încă înainte de anul nou, ca și cadou de Crăciun.

Madonna promite că restul melodiilor de pe viitorul său album vor fi disponibile pe iTunes pe 9 februarie, urmând ca acesta să poate fi comandat și să apăra pe piață la începutul lui martie.  

Ascultați mai jos cele cinci versiuni ale remixurilor pentru „Living for Love”:

Distribuie articolul: