Regina muzicii pop, Madonna, a intrat în clubul miliardarilor. Pentru a face parte din această comunitate selectă, a fost nevoie ca averea cântăreței să constituie cel puțin 1 miliard de dolari. Madonna și-a confirmat apartenența la acest club. Averea netă a Madonnei era estimată deja la circa 700 milioane de dolari, graţie „MDNA World Tour”, care a generat încasări de 305 milioane de dolari din vânzările de bilete, 75 milioane de dolari din vânzările de obiecte conexe şi alte 10 milioane de dolari din comercializarea drepturilor de televizare a concertelor sale şi din vânzările de DVD-uri.

Potrivit editorilor de la publicaţia Women’s Wear Daily, averea Madonnei a depăşind de curând 1 miliard de dolari cu ajutorul investiţiilor în lanţul de săli de fitness Hard Candy, în băuturile răcoritoare cu nucă de cocos Vita Coco, dar și din contractul cu brandul de votcă Smirnoff.

 
foto: mydailynews.com

Parfumul artistei americane, denumit „Truth or Dare” s-a vândut la rândul lui foarte bine, generând încasări de 60 de milioane de dolari, iar articolele vestimentare şi accesoriile din linia „Material Girl””îi vor aduce Madonnei alte 10 milioane de dolari în 2013.

Madonna se alătură astfel altor nume importante – cineaştii George Lucas şi Steven Spielberg, patronul grupului Microsoft Bill Gates, cofondatorul reţelei de socializare Facebook Mark Zuckerberg şi realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey.

„Una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor”, numită şi „Queen of Pop (Regina Pop-ului)”, Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume.

sursa: UNIMEDIA 

Distribuie articolul: