Povestea de dragoste dintre Mădălina și Matei Stratan a suprins frumos lumea de mai multe ori. A surprins-o şi pe ea, aducându-i miracolul la care aproape că nu mai spera: o fetiţă. Despre povestea unui vis devenit realitate, Mădălina Ghenea a vorbit în interviul acordat jurnaliștilor de la okmagazine.

Felicitări, Mădălina! Tu şi Matei aşteptaţi o fetiță. Spune-mi dacă sarcina a fost o întâmplare fericită sau a fost un copil „programat“. Aţi vorbit despre asta şi aţi stabilit că vreţi să deveniţi părinţi?

Mădălina: Mulțumesc! Mulțumim! Este un copil „programat“, cum spui tu, dorit, visat. Da, am stabilit că vrem să devenim părinți, Matei m-a convins. Eu, în acea perioadă, încă încercam să adopt. Nu mă așteptam la această binecuvântare. Matei a fost convins că pentru noi, pentru mine totul e posibil, chiar dacă înainte să-l cunosc nici nu mai speram.

proiect-red1-768x840
Unele cupluri au nevoie de ani ca să se hotărască să devină părinţi. Cum ai simţit că Matei este bărbatul cu care îţi doreşti să faci un copil?
De la început mi-a spus că își dorește un copil. Din prima zi, din prima clipă. Nu știu cum să descriu ce trăim noi. Suntem din ce în ce mai apropiați. S-a mutat la mine din prima zi și nu a mai plecat de lângă mine. Îl urmez și mă urmează peste tot. Suntem nedespărțiți. De când suntem împreună am stat despărțiți doar o săptămână. Îmi este dor de el și când pleacă la birou.

Mădălina-Ghenea-și-Pavel-Stratan
Ce au spus părinţii tăi la aflarea veştii că eşti însărcinată?
S-au bucurat enorm! Aveam toate motivele din lume să fiu convinsă că voi adopta toți copiii mei, dar cineva acolo sus mă iubește și a ascultat rugăciunile mele și ale părinților mei. Am încercat să adopt, fiind susținută de părinții mei, dar a fost un proces lung și dureros. Poate că nu am reușit să adopt pentru că Dumnezeu avea alt plan pentru mine.
Ce anume din felul în care te-au crescut părinţii tăi ţi-ar plăcea să poţi să-i transmiţi mai departe fiicei tale?
Credința, altruismul, disciplina, discreţia, fidelitatea, loialitatea, independenţa, responsabilitatea, respectul, entuziasmul, onestitatea, sensibilitatea sunt valori pe care părinții mei le au, fratele meu, Alin, le are. Am căutat aceste valori într-un partener. Pot spune cu toată convingerea că le-am găsit în Matei. Nu există ceva la Matei care să nu îmi placă. Aş vrea să ia tot de la el. Sunt o norocoasă, felul cum ne privim, cum ne vorbim, felul cum Matei mă tratează, respectul lui și cum are grijă de mine va fi un exemplu pentru fiica noastră. Va ști ce bărbat să iubească într-o zi, un bărbat ca tatăl ei.

scari2-bw-proiect-683x1024

Cât ai luat în greutate? Îţi faci griji cum îţi vei reveni la forma ta fizică după naştere?
Cinci kilograme. Nu-mi fac griji. Mă simt femeie. Am acum un corp moale. Mă bucur să descopăr mărimi la sutien care nu credeam că există. (râde)

Citiți interviul în întregime aici: okmagazine.ro.

Distribuie articolul: