Mai sunt doar câteva zile până când Mădălina Ghenea va aduce pe lume primul său copilaș. Actrița și modelul român profită de fiecare clipă din această perioadă și nu uită să-și delecteze cei peste 300 de mii de admiratori virtuali cu imagini de poveste.

Mădălina postează în fiecare zi, pe contul de Instagram poze în care își afișează burtica. De la ținute sexy și până la filmulețe adorabile în care apare alături de copii, toate pot fi văzute pe rețelele de socializare ale viitoarei mămici.

Citește și: Barza e foarte aproape! Ce a făcut Mădălina Ghenea cu câteva zile înainte de termen (FOTO)

Se pare că Mădălina este acum mult mai atrasă de către cei mici și este de remarcat faptul că aceasta obișnuiește deja să asculte cântece pentru copilași. Ba mai mult, chiar dacă este însărcinată în ultima lună, nu ratează ocazia de a lua lecții de îngrijire a bebelușilor. Într-unul din video-urile publicate, actrița apare în compania a două gemănuțe.

Mădălina Ghenea și iubitul ei, Matei Stratan vor deveni părinți în luna aprilie. Totuși, românca nu a decis încă dacă va naște pe cale naturală sau prin cezariană și nu știe nici numele pe care îl va purta micuța. Mai multe surse din presa de pestre Prut au scris că frumosul cuplu a pregătit o listă lungă de nume, dar alegerea pare a fi una prea complicată.

Iată și alte fotografii cu graviduța:

Foto: Instagram.com