De cele mai multe ori, ajungem să înțelegem că machiajul arată cel mai bine pe o față odihnită, care radiază de energie. Însă ce să faci dacă trebuie să arăți bine într-una din zilele când ești obosită? Noaptea nedormită, ziua supraîncărcată sau starea psihică proastă se pot vedea imediat pe față. Pentru a vă ajuta să scăpați de această problemă, mi-am propus să vă aduc câteva idei pe care eu le folosesc mereu, și credeți-mă — efectul este minunat. Așadar, pentru aceasta aveți nevoie de:

Corector
: Anume el este esențial, mai ales dacă ai cearcăne. Folosește un produs 2 în 1, atât corector, cât și iluminator. În momentul în care aplici un astfel de produs sub ochi, nu îți ascunde doar cearcănele, dar îți accentuează și privirea, oferindu-ți un look luminos.Clește de gene
: Chiar dacă poate părea pentru unele din voi o tortură să îl folosești, anume el îți oferă niște gene lungi, care atunci când sunt frumos rimelate îți poate schimba total look-ul. Merită să îl încerci, mai ales că durează doar 20 de secunde să îl folosești, iar efectul este de neprețuit.


Rimel
: După ce ai folosit cleștele, încearcă să aplici rimelul încet, de la baza genelor în sus, până la vârfuri. Încearcă să acoperi genele dintr-o singură aplicare, deoarece un al doilea strat de rimel îți va încărca genele și îți va accentua oboseala.Fard de obraz
: Pentru un look proaspăt, blush-ul este foarte important. Cele mai bune sunt cele sub forma de cremă, deoarece îți oferă un aspect natural și de asemenea intră foarte bine în piele. Poti să încerci blush-urile care au mai multe nuațe.


Luciu de buze
: Atunci când ești obosită și vrei să încerci să ascunzi acest lucru, evită numaidecât să te dai cu un ruj mat, într-o nuanță intensă, deoarece acest lucru nu te va ajuta. Cel mai bine ar fi să încerci un luciu în nuanțe naturale de roz, care îți vor oferi un plus de prospețime.

Distribuie articolul: