Dacă mergeţi de revelion într-un club de noapte, probabil ultimile inovaţii în materie de machiaj v-ar putea convinge sa fiţi deosebita. Marina David, make up artist şi mai nou, consultant al revistei online pentruea.md a testat noile texturi din domeniul machiajului şi vă va povesti secretele aplicării acestor farduri.

“Vreau sa vă prezint ceva nou in domeniul frumuseţii, sunt niste texturi noi, ultimile inovaţii care au fost create special pentru fetele care doresc in seara de revelion să arate nemaipomenit. Fardurile aplicate arată bine atît la lumina de zi dar în special atunci cînd ajungeţi într-un club cu raze ultraviolete.

Fardurile pot fi combinate, cele care luminează cu fardurile obişnuite. Acelaşi lucru se poate face şi cu aplicarea rujului.
“În acest make up am fardat la început ochii şi doar la final am aplicat fondul de ten pe faţă. Asta fiindcă fardul de pleoape poate cădea şi pe faţă şi poate fi vizibil odată intrată în dicotecă. Pentru a primi acelaş efect pentru buze, am aplicat aceleaş farduri de pe pleoape si pe buze.”
Acum de voi depinde cît de curajoase veţi fi să faceţi ceva diferit decît ceea, cu ce v-aţi obişnuit deja.

Distribuie articolul: