Lady Gaga a fost nevoită să îşi anuleze o serie de concerte din cadrul turneului european pentru că a fost diagnosticată cu fibromialgie. Gaga primeşte încurajări din partea fanilor, dar şi sprijin de la colegii săi de breaslă. Una dintre cele care i-a transmis gânduri bune a fost cântăreaţa Beyonce.

Beyonce a colaborat cu Lady Gaga acum câţiva ani în urmă şi au păstrat legătura. Atunci când Beyonce a aflat că prietena sa trece prin moment dificile, nu a stat pe gânduri şi i-a trimis un hanorac care face parte din noua ei colecţie de haine şi un buchet imens de trandafiri, alături de o scrisoare cu urări de bine.

Gaga a fost impresionată de gestul vedetei şi a încărcat pe pagina personală de Instagram o poză care o înfăţişează purtând  hanoracul dăruit de Beyonce.

„Nu am o zi prea bună. Îţi mulţumesc, dragă, că mi-ai trimis acest hanorac confortabil. Îmi ţine de cald şi pot sta în hamac, alături de copaci şi de soare, respirând adânc. Mă simt atât de norocoasă că am parte de atât de multă iubire”, au fost cuvintele lui Gaga.

Fibromialgia reprezintă un sindrom ce se defineşte printr-o tulburare complexă care se manifestă prin dureri generale musculo-scheletice, prin tulburări de somn, oboseală cronică, depresie şi stare de rigiditate dimineaţa.

Sursa: click.ro

Distribuie articolul: