Pentru Yulia Samoylova a fost o fericire de nedescris să afle că a fost selectată să reprezinte Rusia la Eurovision 2017. Tânăra visa la acest lucru întreaga viață, chiar dacă mulți au convins-o că nu va ajunge nicăieri „din cauza” faptului că este imobilizată în scaunul rulant. Tânăra de 27 de ani a reușit să devină o victorioasă mai ales grație poveștii sale unice de viață!

cats

O tânără cu nevoi speciale va reprezenta Rusia la Eurovision 2017. Ascultă piesa câștigătoare (VIDEO)

Imobilizată din cauza unei erori medicale:

„M-am născut perfect sănătoasă. Apoi mi s-a administrat un vaccin, apoi am început să-mi mai simt picioarele. Medicii spuneau că voi muri la 3 ani, apoi – la 5. Mama se trezea mereu ca să vadă dacă respir. Am început să fiu tratată, dar topeam cu fiecare nouă zi, medicii zicând că se întâmplă din cauza bolii. Părinții mei au refuzat tratamentul și au început să mă ducă pe la diferiți vindecători. Drept rezultat, pur și simplu ne-am oprit acasă, pentru a mă întreține cu terapie manuală.”

Cântă de când se știe:

„Îmi plăcea să repet de mică tot felul de sunete și să imit maturii. Dacă bunicul strănuta, mă străduiam să repet intonația sa. Apoi am învățat, cu mama, diferite melodii. Am fost un copil foarte dificil până la vârsta de 7 ani. În copilărie, m-am ciocnit de situații în care eram umilită și numită în diverse feluri, dar părinții m-au educat să înfrunt totul de una singură. Îmi luam frații și eram cei 3 mușchetari. Am început să-mi educ talentul cântând acasă, pe la discoteci și karaoke. La 10 ani, am decis să cânt la un concert caritabil, după care despre mine s-a scris într-un ziar. Apoi au venit propuneri de a mă antrena la instituții locale. La 15 ani susțineam deja concerte solo. În ciuda victoriilor la multe concursuri care au urmat, mi se zicea că sunt talentată, dar din păcate nu pentru showbiz. În 2012, am decis să particip la Фактор А.

Mă înconjoară mulți oameni celebri, la care mă pot adresa mereu după un sfat. Printre ei, se numără Roman Emilyanov, Gosha Kutsenko, Lolita, Maksim Denesiuk și, desigur, Alla Pugaciova.”

IYTOwBfsD6I

Într-o relație despre care vorbește deschis:

„Povestea cu Aleksey, iubitul meu, a început acum 5 ani. Mă aducea la limită cu mesajele sale și așa am decis să ne vedem. Nu-mi plăcea ca și bărbat, dar la un moment dat mi-am dorit să-l apuc de mână. Credeam că vom fi prieteni și nicidecum iubiți. Apoi l-am supus multor încercări pe care alți băieți nu le-ar fi suportat.

Am un caracter greoi, dar noi suntem împreună. Ne completăm, iar dacă nu-mi reușește ceva, el vine la mine și-mi așază totul pe polițe. Mi-e ușor să-i simt umărul mereu alături. E foarte brav. Doar un bărbat puternic și devotat îmi poate suporta caracterul. S-au întâmplat multe, dar noi rămânem împreună. Este mai mic decât mine cu 2 ani. E muzicant și ne certăm mereu atunci când începe să cânte. Este mâna mea dreaptă și consilierul meu. E administratorul meu și managerul turneelor mele.”

Yuliya Samoylova este o utilizatoare înrăită a instrumentelor Social Media. Are și un website prin care își promovează identitatea: biografia, noutățile muzicale și programul evoluțiilor muzicale.

cats

Deși activitatea sa muzicală este apolitică, Yuliya s-a pronunțat, prin participarea la acțiunea „#хватитубивать”, contra conflictelor militare din Donbas. 

Foto: Instagram, jsvok.ru

Distribuie articolul: