Frumoasa soție a prezentatorului rus Pavel Volya recunoaște că în timpul primei sarcini a adăugat 25 de kilogrme și a depus eforturi nemaipomenite pentru a-și reveni în formă. Gimnasta Lyasan Utiasheva a dezvăluit, pentru o publicație rusă, cum a reușit să scape de kilogramele în plus. O ajută foarte mult și soțul, care a accepta să se alimenteze sănătos.

m„În timpul sarcinii cu Robert, m-am îngrășat foarte mult și a trebuit să depun eforturi colosale pentru a-mi reveni în formă. Nu mi-a reușit asta fără eforturi la sală, pentru că a trebuit să slăbesc 25 de kilograme. Vă spun sincer: a trebuit să fac o corecție a regimului alimentar, am exclus produsele care conțin făină, pentru că mamele care alăptează se pot îngrășa fără oprire. Nu voi crede pe nimeni care spune că se alimentează sănătos și nu slăbește. Nu există așa ceva.

În primele 3 luni făceam mai puțin sport, pentru că laptele nu venea constant. Apoi, lactația s-a normalizat și mă puteam antrena câte 46 de minute zilnic, împreună cu copilul. Luam copilul în cărucior și alergam cu el prin parc. Cel mai mult contează să-ți omori lenea, să te disciplinezi și să diversifici activitățile sportive. Trebuie să transformi sportul într-un mod de viață, în caz contrar nu obții rezultate.

Nu mai puțin important este și somnul: dacă se culcă copilul, te culci și tu. Dacă mama e liniștită și mulțumită de viață, copilul e la fel, el simte totul prin laptele consumat. Copiii mici ne antrenează în fiecare zi răbdarea și smerenia, ne oferă șansa să nu ne descărcăm nervii pe ceilalți în timpul nopților chinuite de colici și dureri de gingii; ne ajută să facem o muncă enormă asupra noastră. Important e să obții în fiecare zi câte o victorie asupra dispoziției și corpului tău și să nu le permiți gândurilor să ți-o ia pe dinainte. E un adevărat act de eroism să rămâi femeie în toate sensurile acestui cuvânt”, spune Utiasheva, în interviu.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: