În luna februarie, interpreta Cezara, alături de casa de producție CIOfilm ne-au făcut să așteptăm cu sufletul la gură videoclipul unei piese mai vechi - „Am devenit străini”. Deznodământul s-a făcut astăzi, artista simțindu-se onorată să vă arate rodul muncii ei alături de câteva echipe.

„Am devenit străini” era piesa de dragoste pe care Cezara o cânta la selecția națională Eurovision 2015. După competiție, și-a dorit să-i ofere și o haină specială, de aceea a ținut să realizeze un videoclip alături de o echipă din Republica Moldova.

sc

Single-ul artistei, pus pe versuri și note de către Alin Radu și Sergiu Ene, din România, poartă semnătura Voices Media (casa de producție cu care vedeta colaborează de mai mult timp) și are un mesaj special:

„Într-o relație trebuie să muncești, nu e totul roz. Chiar și atunci când există probleme, trebuie să le rezolvi, să găsești un compromis. Vă doresc fericire”, ne-a comunicat Cezara.

Videoclipul piesei „Am devenit străini” este o producție marca CIOfilm, filmată în două încăperi dintr-un muzeu din țară. Machajul inedit al interpretei, în acest produs video, este o creație a makeup artistei Daniela Cosniceanu.

xs

Foto: captură video

Distribuie articolul: